Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: curtis mayfield Songtekst: love’s sweet sensation (feat. linda clifford)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: curtis mayfield - love’s sweet sensation (feat. linda clifford) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love’s sweet sensation (feat. linda clifford)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van curtis mayfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van curtis mayfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love’s sweet sensation (feat. linda clifford) .

Origineel

Ooh... Baby, baby, it's a dream here with you Alright (Don't do it) Alright Don't say it's over Don't say goodbye Just come on over And we'll talk about it, you and I (You and me) I won't try to tell you [Don't try to tell me] When our love has gone [I don't believe it's gone, naw] No one can tell me There's good in cryin' What's the use in trying Or the need to carry on (Carry on, carry on) Love's sweet sensation (Got a hold of me) Love's sweet sensation [Got a hold of me] Love's sweet sensation (Got a hold of me) Love's sweet sensation Love's sweet sensation Love's sweet sensation Love's sweet sensation Love's sweet sensation Love's sweet sensation (Sweet) You sho'nuff got it, sho'nuff got it Sho'nuff got a sweet hold on me (Got a hold of me) Love's sweet sensation Yeah, sho'nuff got a hold of me [I think it's got a hold of both of us] I tell you what [Hmm] You that bird that's better than two in the bush [You know you talk some mess, don't you] Yummy, yummy, yummy, you're so good to the tummy [Ooh, ha-ha-ha] Ey, I like your hair [You like that] Love's sweet sensation [I like everything about you] So sweet [Huh] You're so sweet Love's sweet sensation Oh, for me [Ooh] I'm all for you too, baby [That's the way it's gonna be] Get down for me, baby, baby [Look out, daddy] Love's sweet sensation Sweet [Sing your song] Sweet [Yeah] I feel that sensation comin' on Love's sweet sensation I mean it's done gotten serious [Very, very] Very Oh, shucks [That's too much, yes] Ooh

 

Vertaling

Ooh... Baby, baby, het is een droom hier met jou Alright (Don't do it) Alright Don't say it's over Don't say goodbye Just come on over And we'll talk about it, you and I (You and me) Ik zal niet proberen het je te vertellen [Don't try to tell me] When our love has gone [Ik geloof niet dat het weg is, nee] Niemand kan me vertellen Het is goed om te huilen What's the use in trying Or the need to carry on (Carry on, carry on) Liefde's zoete sensatie (Got a hold of me) Liefde's zoete sensatie [Got a hold of me] Liefde's zoete sensatie (Got a hold of me) Liefde's zoete sensatie Liefde's zoete sensatie Liefde is een zoete sensatie Liefde's zoete sensatie Liefde is een zoete sensatie Liefde's zoete sensatie (Zoete sensatie) You sho'nuff got it, sho'nuff got it Sho'nuff got a sweet hold on me (Heb je me te pakken) Love's sweet sensation Yeah, sho'nuff got a hold of me [Ik denk dat het ons beiden in zijn greep heeft] I tell you what [Hmm] Jij bent die vogel die beter is dan twee in de bush Je weet dat je onzin uitkraamt, nietwaar? Yummy, yummy, yummy, je bent zo goed voor de buik [Ooh, ha-ha-ha] Ey, I like your hair [Dat vind je leuk] Love's sweet sensation Ik vind alles leuk aan jou Zo zoet. Je bent zo lief Love's sweet sensation Oh, voor mij [Ooh] Ik ben ook helemaal voor jou, schatje [That's the way it's gonna be] Ga voor me liggen, baby, baby Kijk uit, papa Love's sweet sensation Sweet Zing je liedje Sweet [Yeah] Ik voel die sensatie opkomen Love's sweet sensation Ik bedoel het is serieus geworden Heel, heel erg Oh, verdorie [Dat is te veel, ja] Ooh