Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: curtis mayfield Songtekst: so in love [single edit]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: curtis mayfield - so in love [single edit] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so in love [single edit]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van curtis mayfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van curtis mayfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so in love [single edit] .

Origineel

So in love You do so many things with that smilin' face?? So in love Every time we kiss, it's such a pleasant taste That's why I know this feelin' good and strong Tryin' I was, was here to get along I want to testify you mean so much to me Let me write the fact, I mean it honestly Life is strange, believe me it is true We don't always mean the things we sometimes do Look at me, look at you You know we're so in love Baby, don't ask why You're movin' my emotions So in love You don't have to worry You have my devotion This love affair is bigger than we two Lose the faith and it will swallow you Loving you is what I'll always feel Never ever doin' things against our will Nothing is, nothing required, any kind of cares You being you and I being me You don't worry 'bout the rest And our love is our confession That we're so in love So in love I try to do the best that a man can do So in love The key to our success to see each other through So in love Baby, don't ask why You're movin' my emotions So in love

 

Vertaling

Zo verliefd. Je doet zo veel dingen met dat lachende gezicht? Zo verliefd. Elke keer als we kussen, is het zo'n aangename smaak That's why I know this feelin' good and strong Tryin' I was, was here to get along Ik wil getuigen dat je zoveel voor me betekent Laat me het feit opschrijven, ik meen het eerlijk Het leven is vreemd, geloof me het is waar We bedoelen niet altijd de dingen die we soms doen Kijk naar mij, kijk naar jou Je weet dat we zo verliefd zijn Baby, vraag niet waarom You're movin' my emotions Zo verliefd Je hoeft je geen zorgen te maken Je hebt mijn toewijding Deze liefdesaffaire is groter dan wij twee Verlies het geloof en het zal je opslokken Van je houden is wat ik altijd zal voelen Nooit dingen doen tegen onze wil Niets is, niets vereist, geen enkele zorg Jij bent jij en ik ben ik Je hoeft je geen zorgen te maken over de rest En onze liefde is onze bekentenis Dat we zo verliefd zijn Zo verliefd Ik probeer het beste te doen wat een man kan doen Zo verliefd De sleutel tot ons succes om elkaar te zien Zo verliefd Baby, don't ask why You're movin' my emotions So in love