Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: curtis mayfield Songtekst: you must believe me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: curtis mayfield - you must believe me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you must believe me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van curtis mayfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van curtis mayfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you must believe me .

Origineel

You must believe me No matter what the people might say You must believe me Darling it just didn't happen that way No, no it just didn't happen that way You've come home with something on your mind Darling, tell me, why are you crying? You say, "Be serious," no time for fun While trying to tell me, something that I've done The things you heard couldn't be denied But before your opinion, listen to my side And you must believe me No matter what the people might say You must believe me Darling it just didn't happen that way No, no it just didn't happen that way Whoa, it's alright Whoa, it's alright Girl, you're wrong to believe what was said For you see nothing could ever be that bad Though the talk is now all over town Darling, you know I'd never put you down True, her and me were at the party as guests There's nothing else to say about whom I love best And you must believe me No matter what the people might say You must believe me Darling it just didn't happen that way No, no it just didn't happen that way Whoa, it's alright Whoa, it's alright Whoa, it's alright Whoa, it's alright

 

Vertaling

Je moet me geloven Wat de mensen ook zeggen Je moet me geloven. Lieverd, het is gewoon niet op die manier gebeurd Nee, nee, het is niet zo gegaan Je bent thuisgekomen met iets aan je hoofd Lieverd, vertel me, waarom huil je? Je zegt, "Wees serieus," geen tijd voor plezier Terwijl je me probeert te vertellen, iets dat ik heb gedaan De dingen die je hoorde konden niet worden ontkend Maar voordat je je mening geeft, luister naar mijn kant En je moet me geloven Het maakt niet uit wat de mensen zeggen Je moet me geloven. Lieverd, het is gewoon niet zo gegaan Nee, nee, het is niet zo gebeurd Whoa, het is in orde Whoa, het is in orde Meisje, je hebt het mis om te geloven wat er gezegd is. Want zie je, niets kan ooit zo slecht zijn Hoewel er nu over de hele stad wordt gepraat Lieverd, je weet dat ik je nooit zou kleineren. Het is waar, zij en ik waren op het feest als gasten. Er is niets anders te zeggen over wie ik het liefste heb En je moet me geloven. Wat de mensen ook zeggen Je moet me geloven. Lieverd het is gewoon niet zo gegaan Nee, nee, het is niet zo gegaan Whoa, het is in orde Whoa, het is goed Whoa, het is goed Whoa, het is goed