Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: custard Songtekst: deliver me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: custard - deliver me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deliver me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van custard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van custard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deliver me .

Origineel

I see you standing there, like a painting When I realize you're not here heart starts aching Some time, somehow, somewhere I'll find a way to carry on But now I feel just pain and fear, oh god what have I done What can I do - I cry Cannot live, cannot die A promise it's forever - just a lie (we) said we stay together - just a lie some time, somehow, somewhere I have to find a life without you but memories can't disappear, you know that I still love you What can I do - I cry All I have to do, is to say good bye [Ref:] Deliver me (let me) out of your heart I don't wanna be always a part of you I can't endure more sorrow and lies Deliver me, I pay the price of love Time is passing by - I'm still alive My tears for you are dry but it still hurts Maybe you feel now like I felt, you see me in your dreams You're in my arms, you hold me tight but it's not like it seems You awake - you cry Yes, remember that I said good bye [Ref:] Deliver me.. [Bridge:] We know some time we're ready to start again In another time, another life [Solo, 2 x Ref.]

 

Vertaling

Ik zie je daar staan, als een schilderij Als ik me realiseer dat je er niet bent, begint mijn hart pijn te doen. Ooit, ergens, ergens zal ik een manier vinden om verder te gaan Maar nu voel ik alleen pijn en angst, oh god wat heb ik gedaan Wat kan ik doen - ik huil Kan niet leven, kan niet sterven Een belofte dat het voor altijd is - gewoon een leugen (we) zeiden dat we bij elkaar blijven - alleen maar een leugen ooit, op een of andere manier, ergens moet ik een leven zonder jou vinden maar herinneringen kunnen niet verdwijnen, je weet dat ik nog steeds van je hou Wat kan ik doen - ik huil Alles wat ik moet doen, is vaarwel zeggen [Ref:] Verlos me (laat me) uit je hart Ik wil niet altijd een deel van je zijn Ik kan niet meer verdriet en leugens verdragen Verlos me, ik betaal de prijs van de liefde De tijd verstrijkt - ik leef nog Mijn tranen voor jou zijn opgedroogd maar het doet nog steeds pijn Misschien voel je je nu zoals ik me voelde, je ziet me in je dromen Je bent in mijn armen, je houdt me stevig vast maar het is niet zoals het lijkt Je wordt wakker - je huilt Ja, vergeet niet dat ik vaarwel zei [Ref:] Verlos me... [Brug:] We weten dat we een keer klaar zijn om opnieuw te beginnen In een andere tijd, een ander leven [Solo, 2 x Ref.]