Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cute is what we aim for Songtekst: i put the metro in metronome

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cute is what we aim for - i put the metro in metronome ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i put the metro in metronome? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cute is what we aim for! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cute is what we aim for en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i put the metro in metronome .

Origineel

I'm gonna make sure that I put this place on the map If there's one promise I make it's that If there's one promise I make it's that Some have told me that this could be the best of me And some have said (yeah, I've heard it) But I'm not buying it Yeah, I've heard it Style doesn't matter when you're on your back Just remember that fact, just remember that Style doesn't matter when you're on your back Your clothes don't fit this season Uptown girls are as good as gold downtown Or suburban gents like me have been told Good as gold Suburban urgency has got the best of me Uptown girls are as good as gold downtown Or suburban gents like me have been told Good as gold Suburban urgency has got the best of me My door was locked as we talked and talked Keeping tempos with or without our clothes And I'm telling you as fast as I can I'm a trend, a trend Cuz I don't break hearts, I just dent them No, I don't break hearts, I just dent them Style doesn't matter when you're on your back Just remember that fact, just remember that Style doesn't matter when you're on your back Your clothes don't fit this season You're cold and that's the reason Uptown girls are as good as gold downtown Or suburban gents like me have been told Good as gold Suburban urgency has got the best of me Uptown girls are as good as gold downtown Or suburban gents like me have been told Good as gold Suburban urgency has got the best of me Keeping tempos with or without clothes Fast step time and slow So wave that glass, you're high class Keep that tempo slow Style doesn't matter when you're on your back Uptown girls are as good as gold downtown Or suburban gents like me have been told Good as gold Suburban urgency has got the best of me Uptown girls are as good as gold downtown Or suburban gents like me have been told Good as gold Suburban urgency has got the best of me

 

Vertaling

Ik ga ervoor zorgen dat ik deze plek op de kaart zet Als er een belofte is die ik maak, is het dat Als er een belofte is die ik maak, is het dat Sommigen hebben me verteld dat dit de beste van mij zou kunnen zijn En sommigen hebben gezegd (ja, ik heb het gehoord) Maar ik koop het niet Ja, ik heb het gehoord Stijl maakt niet uit wanneer je op je rug zit Onthoud dat feit, onthoud dat gewoon Stijl maakt niet uit wanneer je op je rug zit Je kleding past dit seizoen niet Uptown-meisjes zijn zo goed als goud in het centrum Of heren in de voorsteden zoals mij is verteld Zo goed als goud Urgentie in de voorsteden heeft het beste van mij Uptown-meisjes zijn zo goed als goud in het centrum Of heren in de voorsteden zoals mij is verteld Zo goed als goud Urgentie in de voorsteden heeft het beste van mij Mijn deur was op slot terwijl we praatten en praatten Tempo houden met of zonder onze kleren En ik zeg je zo snel als ik kan Ik ben een trend, een trend Want ik breek geen harten, ik deuk ze gewoon Nee, ik breek geen harten, ik deuk ze gewoon Stijl maakt niet uit wanneer je op je rug zit Onthoud dat feit, onthoud dat gewoon Stijl maakt niet uit wanneer je op je rug zit Je kleding past dit seizoen niet Je hebt het koud en dat is de reden Uptown-meisjes zijn zo goed als goud in het centrum Of heren in de voorsteden zoals mij is verteld Zo goed als goud Urgentie in de voorsteden heeft het beste van mij Uptown-meisjes zijn zo goed als goud in het centrum Of heren in de voorsteden zoals mij is verteld Zo goed als goud Urgentie in de voorsteden heeft het beste van mij Tempo houden met of zonder kleding Snelle staptijd en langzaam Dus zwaai met dat glas, je bent van hoge klasse Houd dat tempo laag Stijl maakt niet uit wanneer je op je rug zit Uptown-meisjes zijn zo goed als goud in het centrum Of heren in de voorsteden zoals mij is verteld Zo goed als goud Urgentie in de voorsteden heeft het beste van mij Uptown-meisjes zijn zo goed als goud in het centrum Of heren in de voorsteden zoals mij is verteld Zo goed als goud Urgentie in de voorsteden heeft het beste van mij