Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Cymphonique Miller Songtekst: Only You Can Be You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Cymphonique Miller - Only You Can Be You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Only You Can Be You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Cymphonique Miller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Cymphonique Miller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Only You Can Be You .

Origineel

Hey you, what's the matter? Lately you've been looking down. Is that someone in the mirror the Reason you don't come around? That's crazy. This isn't the "you" I know. Feeling un-pretty. Puttin' on a show. You don't wanna be a wannabe. So who you really gonna be? Only You can be you. And only I can be me. You always wanna be what you're not. Can't you be happy with what you've got? You're perfect the way you are With your insecurities, doubts and scars. Life's too short to worry. Don't you know it's true. Only You can be you (you can be you) And I can be me (I can be me) Only You can be you (you can be you) And I can be me (I can be me) You think you ain't got swagger. Gotta be cooler than you are. I think whatever, Let 'em know that you're a star. Be crazy. Be who you wanna be. No maybe's. You're a celebrity. You don't wanna be a wannabe Show them who you're gonna be. Only You can be you. And only I can be me. You always wanna be what you're not. Can't you be happy with what you've got? You're perfect the way you are With your insecurities, doubts and scars. Life's too short to worry. Don't you know it's true. Only You can be you (you can be you) And I can be me (I can be me) Only You can be you (you can be you) And I can be me (I can be me) [Rap:] If you love who you are, put Your hands up. You feelin' good 'bout yourself? Then stand up. You independent and you're strong Throw your hands up. You feelin' fabulous Put your hands up. You could be you, I could be me. You a star if you ain't on TV. You tall, you short, you different, you cute. You light, you dark, you beautiful, you, you. Only You can be you. And only I can be me. You always wanna be what you're not. Can't you be happy with what you've got? You're perfect the way you are With your insecurities, doubts and scars. Life's too short to worry. Don't you know it's true. Only You can be you (you can be you) And I can be me (I can be me) And You can be you (you can be you) And I can be me (I can be me) Only You can be you (you can be you) And I can be me (I can be me)

 

Vertaling

Hey u, wat is er aan de hand? De laatste tijd heb je al op zoek naar beneden. Is dat iemand in de spiegel van de Reden dan ook niet komen rond? Dat is gek. Dit is niet de 'u' Ik weet het. Gevoel un-vrij. Puttin 'op een show. Je wil niet een wannabe. Dus wie je werkelijk gaat worden? Alleen U kunt u. En alleen kan ik me zijn. Je wilt altijd wat je niet bent. Kunt u niet tevreden bent met wat je hebt te zijn? Je bent perfect zoals je bent Met je onzekerheden, twijfels en littekens. Het leven is te kort om je zorgen te maken. Weet je niet dat het waar is. Alleen U kunt u er (je kunt u) En ik kan me (ik kan me zijn) Alleen U kunt u er (je kunt u) En ik kan me (ik kan me zijn) Je denkt dat je niet hebt branie. Gotta zijn koeler dan je bent. Ik denk dat wat dan ook, Laat hen weten dat je een ster. Gek zijn. Ben wie je wil zijn. Nee misschien is. Je bent een beroemdheid. Je wil niet een wannabe Laat zien wie je gaat zijn. Alleen U kunt u. En alleen kan ik me zijn. Je wilt altijd wat je niet bent. Kunt u niet tevreden bent met wat je hebt te zijn? Je bent perfect zoals je bent Met je onzekerheden, twijfels en littekens. Het leven is te kort om je zorgen te maken. Weet je niet dat het waar is. Alleen U kunt u er (je kunt u) En ik kan me (ik kan me zijn) Alleen U kunt u er (je kunt u) En ik kan me (ik kan me zijn) [Tik:] Als je houdt van wie je bent, zet Je handen omhoog. U feelin 'goed' bout jezelf? Sta dan op. U zelfstandig en je bent sterk Gooi je handen omhoog. U feelin 'fabulous Doe je handen omhoog. Je kon je zijn, ik me zou kunnen zijn. Je een ster als je niet op tv. Je lang, je kort, je anders, je schattig. Je licht, je donker, je bent mooi, u, u. Alleen U kunt u. En alleen kan ik me zijn. Je wilt altijd wat je niet bent. Kunt u niet tevreden bent met wat je hebt te zijn? Je bent perfect zoals je bent Met je onzekerheden, twijfels en littekens. Het leven is te kort om je zorgen te maken. Weet je niet dat het waar is. Alleen U kunt u er (je kunt u) En ik kan me (ik kan me zijn) En U kunt u er (je kunt u) En ik kan me (ik kan me zijn) Alleen U kunt u er (je kunt u) En ik kan me (ik kan me zijn)