Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cyndi lauper Songtekst: flyer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cyndi lauper - flyer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van flyer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cyndi lauper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cyndi lauper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals flyer .

Origineel

(piano). When you wish upon a star. Makes no difference who you are. Flyer fly me away. Higher til I can't see. Glider keeper of my dreams. Of whatever once was me. I was thinking of you. I was thinking all I was just thinking. Fly me away. Flyyyyyyyyyyyyyyer. You could make it last a long time. Well for all time. And for always. You could make it last forever. Was just thinking. Oh I was just thinking I was I was. Oh. Flyer dancing on the skylite. By play of my youth. Like a cryer clinging to a shadow. I go on and on and on on. And wishin' and. Thinking of you. I was thinking oh I was just thinking. Fly me awayyyyyyyyyyyyyyy. Flyyyyyyyyyyyyyyer. You could make it last a long time. Well, for all time. For always. You could make it last forever. Was just thinking. Oh I was just thinking I was I was. OH....la la la la la la laaaaaaaaaaaaaaa. Da da da. Da da daaaaaaaaaaaaaaaaaaa. (Guitar solo ). So when I sing my song. When my heart is beating stronger. I'm flying away. Flying away. OHHHHH. Flyyyyyyyyyyyyyyy me away. Fly me away. OHHHHH. Na na na na na naaaa na na. Na na naaaaaaaaaaaaaa. Na. Na na na na na naaaa na na. Na na naaaaaaaaaaaaa. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. I was just thinking.....

 

Vertaling

(piano). Als je een wens doet voor een ster. Maakt het niet uit wie je bent. Vlieger vlieg me weg. Hoger tot ik niet meer kan zien. Zweefvliegtuig bewaarder van mijn dromen. Van wat eens ik was. Ik dacht aan jou. Ik dacht aan alles wat ik dacht. Vlieg me weg. Flyyyyyyyyyyyyyyyyer. Je zou het een lange tijd kunnen laten duren. Nou voor altijd. En voor altijd. Je zou het voor altijd kunnen laten duren. Ik zat net te denken. Oh, ik was net aan het denken, ik was, ik was. Oh. Flyer dansen op de dakraam. Door het spel van mijn jeugd. Als een huilebalk die zich vastklampt aan een schaduw. Ik ga maar door en door en door. En wens en. Denkend aan jou. Ik was aan het denken oh ik was gewoon aan het denken. Vlieg me wegyyyyyyyyyyyyyy. Flyyyyyyyyyyyyyyer. Je zou het een lange tijd kunnen laten duren. Nou, voor altijd. Voor altijd. Je zou het voor altijd kunnen laten duren. Ik zat net te denken. Oh ik was net aan het denken ik was ik was. OH....la la la la la la laaaaaaaaaaaaaaa. Da da da. Da da daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. (Gitaar solo). Dus als ik mijn lied zing. Als mijn hart sterker klopt. Vlieg ik weg. Vlieg weg. OHHHHH. Vliegyyyyyyyyyyyyyyyy mij weg. Vlieg me weg. OHHHHH. Na na na na naaaa na na. Na na naaaaaaaaaaaaaaaaaa. Na. Na na na na naaaa na na. Na na naaaaaaaaaaaaaaaaa. AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Ik zat net te denken.....