Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cyndi lauper Songtekst: misty blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cyndi lauper - misty blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van misty blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cyndi lauper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cyndi lauper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals misty blue .

Origineel

Oh, it's been such a long, long time. Looks like I get you off my mind. Oh, but I can't. Just the thought of you. Turns my whole world. A misty blue. Just the mention of your name. Turns the flicker to a flame. I think of things we used to do. Then my whole world. Turns misty blue. (chorus). I should forget you. Heaven knows I tried. But, when I say. "I'm glad we're through. ". My heart knows I've lied

 

Vertaling

Oh, het is zo'n lange, lange tijd geleden. Het lijkt erop dat ik je uit mijn gedachten krijg. Oh, maar dat kan ik niet. Alleen al de gedachte aan jou. Verandert mijn hele wereld. een mistige blauw. Alleen al het noemen van je naam. Verandert de flikkering in een vlam. Ik denk aan de dingen die we vroeger deden. Dan wordt mijn hele wereld. Wordt mistig blauw. (refrein). Ik zou je moeten vergeten. De hemel weet dat ik het geprobeerd heb. Maar, als ik zeg. "Ik ben blij dat we klaar zijn. ". Mijn hart weet dat ik gelogen heb