Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cyndi lauper Songtekst: unchained melody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cyndi lauper - unchained melody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unchained melody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cyndi lauper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cyndi lauper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unchained melody .

Origineel

Whoa! My love, my darling. I hunger for your touch. Alone. Lonely time. And time goes by, so slowly. And time can do so much. Are you still mine?. I need your love. I need your love. God speed your love to me. Lonely rivers flow to the sea, to the sea. To the open arms of the sea. Lonely rivers sigh, wait for me, wait for me. I'll be coming home, wait for me. Whoa! My love, my darling. I hunger, hunger!, for your love. For love. Lonely time. And time goes by, so slowly. And time can do so much. Are you still mine?. I need your love. I need your love. God speed your love to me

 

Vertaling

Whoa! Mijn liefste, mijn schat. Ik verlang naar je aanraking. Alleen. Eenzame tijd. En tijd gaat voorbij, zo langzaam. En tijd kan zo veel doen. Ben je nog steeds de mijne? Ik heb je liefde nodig. Ik heb je liefde nodig. God spoed je liefde naar mij. Eenzame rivieren stromen naar de zee, naar de zee. Naar de open armen van de zee. Eenzame rivieren zuchten, wacht op mij, wacht op mij. Ik kom naar huis, wacht op mij. Whoa! Mijn liefste, mijn lieveling. Ik heb honger, honger!, naar jouw liefde. Voor liefde. Eenzame tijd. En tijd gaat voorbij, zo langzaam. En tijd kan zo veel doen. Ben je nog steeds de mijne? Ik heb je liefde nodig. Ik heb je liefde nodig. God spoed je liefde naar mij