Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: death ss Songtekst: awakening of the beast

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: d ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van awakening of the beast? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van death ss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van death ss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals awakening of the beast .

Origineel

I am the horned Beast with the seven heads. I bear the whore, drunk with the blood of Jesus. I rise from the abyss to avenge the memory of my martyrs, of Judas, of Cain and all the heretics, of the swearers, the witches and the heirs of Lucipher's Temple. I'vee to sweep away the Christians nightmare, to shake the world with the scream of PAN, to free mankind from the slavery of the beggar God! REIGN WITH ME IN HELL! DON'T BE A SLAVE IN HEAVEN!

 

Vertaling

Ik ben het gehoornde beest met de zeven koppen. Ik draag de hoer, dronken van het bloed van Jezus. Ik sta op uit de afgrond om de herinnering aan mijn martelaren te wreken, van Judas, van Kaïn en alle ketters, van de vloeken, de heksen en de erfgenamen van de Tempel van Lucipher. Ik wil de nachtmerrie van de christenen wegvagen, om de wereld te schudden met de schreeuw van PAN, om de mensheid te bevrijden van de slavernij van de bedelaar God! REGER MET MIJ IN DE HEL! WEES GEEN SLAAF IN DE HEMEL!