Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: d12 Songtekst: build with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: d12 - build with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van build with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van d12! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van d12 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals build with you .

Origineel

[Intro] One, two, uh, yeah, uh, one, two, yeah, yeah, yeah [Hook] Hey baby, I'm just trying to build with you (build with you) I'm not here to waste your time (no!) Was wondering if I could chill with you (chill with you) Let me live inside your thighs (uh-huh) Come on and suck my dick, lick the balls, take it all Come on and suck my dick, lick the balls, take it all, in your jaws [Verse 1: Bizarre] I seen you on Facebook, now I see how your face look I'm scared to approach you, you know how bad I want you I'm all in your business, seen you at LA Fitness They call you Ms. Twerk Something (twerk something) Well, let me see you twerk something I know you got a nigga, just follow me on Twitter Know what, I know you got a nigga Just follow me on Twitter, biatch! [Hook] Hey baby, I'm just trying to build with you (build with you) I'm not here to waste your time (no!) Was wondering if I could chill with you (chill with you) Let me live inside your thighs (uh-huh) Come on and suck my dick, lick the balls, take it all Come on and suck my dick, lick the balls, take it all, in your jaws [Verse 2: T3] You the [epitome?], my sex thoughts, they trapped up like [literary?] Let me beat them guts into infinity The enemy is killing me, I really need your everything Your ass [kick?] keep calling me Your ass cheeks like bada-bing! [?], my self-esteem is lost I heard you got that super super, that [sloppy-toppy?], that boss [?] true religious, but barely wear them drawers My fantasies is out of reach, not letting me beat off So pass the kitty, I'm in, let's hit the p-poppin' Like nonstop 'till the floor drop, 'till the cops stop watchin' If in-n-out, bring fans, let's turn it up, like ten Let's spend the night, it's only right, just let the booze slip in, uh! [Hook] Hey baby, I'm just trying to build with you (build with you) I'm not here to waste your time (no!) Was wondering if I could chill with you (chill with you) Let me live inside your thighs (uh-huh) Come on and suck my dick, lick the balls, take it all Come on and suck my dick, lick the balls, take it all, in your jaws [Verse 3: Swifty McVay] I'm socializing with this lady, she's so fine Body shake like a Coca-Cola bottle, I co-sign She ain't a model, never gave birth to a toddler Never ask for a dollar, but when it's time to swallow, damn mama I gotta take these headphones off, I see you niggas tomorrow (Man, what the fuck you doing?!) I'm sorry, my mind is normally into working But ever since I met you up in the gentleman club twerking You been getting on my verses, I wanna meet your O.G. fast And I'ma give her a trophy and plaque Just for delivering your fine ass (damn!) You hearing this? You got the type of clit to make me hit it on your period (Oh, hell no!) I'm serious [Hook] Hey baby, I'm just trying to build with you (build with you) I'm not here to waste your time (no!) Was wondering if I could chill with you (chill with you) Let me live inside your thighs (uh-huh) Come on and suck my dick, lick the balls, take it all Come on and suck my dick, lick the balls, take it all, in your jaws

 

Vertaling

[Intro] Een, twee, uh, ja, uh, een, twee, ja, ja, ja [Hook] Hey baby, Ik probeer alleen maar met je te bouwen (bouwen met jou) Ik ben hier niet om je tijd te verspillen (nee!) Was benieuwd of ik met je kon chillen (chillen met jou) Let me live inside your thighs (uh-huh) Kom op en zuig aan mijn lul, lik de ballen, neem het allemaal Kom op en zuig aan mijn lul, lik aan mijn ballen, neem het allemaal, in je kaken [Verse 1: Bizarre] Ik zag je op Facebook, nu zie ik hoe je gezicht eruit ziet Ik ben bang om je te benaderen, je weet hoe graag ik je wil I'm all in your business, seen you at LA Fitness Ze noemen je Ms. Twerk Something (twerk iets) Nou, laat me je eens iets zien twerken Ik weet dat je een nigga hebt, volg me maar op Twitter Weet je wat, ik weet dat je een nigga hebt Volg me gewoon op Twitter, biatch! [Hook] Hé schatje, ik probeer gewoon met je te bouwen (build with you) Ik ben hier niet om je tijd te verspillen (nee!) Was benieuwd of ik met je kon chillen (chillen met jou) Let me live inside your thighs (uh-huh) Kom op en zuig aan mijn lul, lik de ballen, neem het allemaal Kom op en zuig aan mijn lul, lik aan mijn ballen, neem het allemaal, in je kaken [Verse 2: T3] You the [epitome?], my sex thoughts, they trapped up like [literary?] Laat me ze in het oneindige slaan De vijand vermoordt me, ik heb echt je alles nodig Je kont [kick?] blijft me roepen Je kont wangen als bada-bing! Mijn gevoel van eigenwaarde is verloren. Ik hoorde dat je die super super, die [sloppy-toppy?], die baas [?] echte religieuze, maar nauwelijks dragen ze laden Mijn fantasieën zijn buiten bereik, ze laten me niet gaan Dus geef de poes door, ik doe mee, laten we de p-poppin raken non-stop tot de vloer valt, tot de politie stopt met kijken Als in-n-out, breng fans, laten we het harder zetten, als tien Let's spend the night, it's only right, just let the booze slip in, uh! [Hook] Hey baby, Ik probeer gewoon met je te bouwen (bouwen met jou) I'm not here to waste your time (no!) Was benieuwd of ik met je kon chillen (chillen met jou) Let me live inside your thighs (uh-huh) Kom op en zuig aan mijn lul, lik de ballen, neem het allemaal Kom op en zuig aan mijn lul, lik aan mijn ballen, neem het allemaal, in je kaken [Verse 3: Swifty McVay] I'm socializing with this lady, she's so fine Body shake like a Coca-Cola bottle, I co-sign She ain't a model, never gave birth to a toddler Nooit vragen om een dollar, maar als het tijd is om te slikken, verdomde mama Ik moet deze koptelefoon afzetten, ik zie jullie niggas morgen (Man, wat doe je verdomme?!) Het spijt me, mijn gedachten zijn normaal aan het werk Maar sinds ik je ontmoette in de gentleman club, twerking... Je zit op mijn zenuwen, ik wil je baas snel ontmoeten. En ik geef haar een trofee en een plaquette Alleen voor het afleveren van je lekkere kont (verdomme!) Hoor je dit? Je hebt het type clit om me te laten slaan tijdens je menstruatie (Oh, hell no!) Ik ben serieus [Hook] Hey baby, Ik probeer alleen maar met je te bouwen (bouwen met jou) I'm not here to waste your time (no!) Was benieuwd of ik met je kon chillen (chillen met jou) Let me live inside your thighs (uh-huh) Kom op en zuig aan mijn lul, lik de ballen, neem het allemaal Kom op en zuig aan mijn lul, lik de ballen, neem het allemaal, in je kaken