Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: da brat Songtekst: leave me alone interlude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: da brat - leave me alone interlude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leave me alone interlude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van da brat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van da brat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leave me alone interlude .

Origineel

Yo, Dont be talkin' to me about no motherfuckin' problems. Don't be talkin' to me about shit I don't wanna argue. I don't wanna do shit, I just want a motherfuckin' smoke. When I'm smokin don't fuck with me. See what I'm sayin I don't need this shit

 

Vertaling

Yo, Praat niet met mij over problemen. Praat niet met mij over shit, ik wil geen ruzie maken. Ik wil geen shit doen, ik wil gewoon een sigaret. Als ik rook, moet je niet met me kloten. Zie je wat ik zeg, ik heb deze shit niet nodig.