Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: da lata Songtekst: august day song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: da lata - august day song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van august day song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van da lata! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van da lata en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals august day song .

Origineel

Tentei contar Tentei cantar Tentei just la la la ia Tentei tocar Também dançar Assim, só para deixar Só quero te dar Se te falar Se te just la la la ia Só quero estar Com seu cantar Com seu just la la la ia Just like this rainstorm This August day song I dream of places far beyond Ouvindo a chuva cair No cinza um brilho aqui Fico sózinha, distraída Mesmo tom Mesmo som Como é bom, tão bom Just like this rainstorm This August day song I dream of places far beyond Ouvindo a chuva cair No pé um pingo aqui Fico sózinha, tão distraída Não vou chorar Quando lembrar Do seu eterno olhar I like to sing And do these things With you just prá variar I hear your voice I sing for choice With you just la la la ia Mesmo tom Mesmo som Como é bom, tão bom Mesmo tom Mesmo som Como é bom, tão bom

 

Vertaling

Ik probeerde het te vertellen Ik probeerde te zingen Ik heb het gewoon la la la ia geprobeerd Ik heb geprobeerd te spelen Dans ook Dus gewoon te laten Ik wil je gewoon geven Als ik je het vertel Als je gewoon la la la ia bent Ik wil gewoon zijn Met je zang Met je gewoon la la la ia Net zoals deze regenbui Dit lied van augustus Ik droom van plaatsen ver daarbuiten De regen horen vallen In grijs een gloed hier Ik ben alleen, afgeleid Dezelfde toon Zelfde geluid Hoe goed, zo goed Net zoals deze regenbui Dit lied van augustus Ik droom van plaatsen ver daarbuiten De regen horen vallen Geen druppel hier Ik ben alleen, zo afgeleid ik zal niet huilen Wanneer onthouden Van je eeuwige blik ik hou van zingen En doe deze dingen Met jou voor de verandering ik hoor je stem Ik zing voor keuze Met jou gewoon la la la ia Dezelfde toon Zelfde geluid Hoe goed, zo goed Dezelfde toon Zelfde geluid Hoe goed, zo goed