Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: da’ t.r.u.t.h. Songtekst: change the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: da’ t.r.u.t.h. - change the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van change the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van da’ t.r.u.t.h.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van da’ t.r.u.t.h. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals change the world .

Origineel

[ Chorus :Chris August] I won't let you out of my sight I'm alive, I'm alive You came down and changed my life around Now I know We can change the world [Verse 1: Da TRUTH] Together We can change this world One day at a time One person at a time One life at a time It's 2014 and I'm down on my knees I'm crying out to heaven like please help me I got good here, gotta pretty good career Got a couple degrees but what did it all mean If you can hear my words, can't see my good deeds Hanging with the strong, I ain't thinking bout the weak Man, there is something wrong, if after this song The only person that I'm really thinking about is me Help me Lord, ah Man I'm feeling so torn There I go again I'm on another world tour Walking through the mall and accumulating more And I'm helping my self, I ain't giving to the poor Lord, teach me how to open my ears Yeah so I can give a heed to their tears Yeah I promise that I'm so sincere Cause I wanna be different this year Cheers [Verse 2: Da TRUTH] You can take my hand You can take my hand, I can lead you to the light Hope you understand, we can show you new life I got a new passion now when I write Standing up for the underdogs, they ain't got a mike They ain't got a voice now, they ain't got might When they come around everybody take flight Now on Facebook they ain't got a lot of like Man, it's time to stand up and fight for their right Here we go Ain't a song like this on the radio No, now man everywhere we go We're looking for the geeks and the uncool And all the people that have been searching for a miracle Yeah, I wanna give it my best Looking for the broken and the oppressed Give it our all, we should never give it less Live Love, let Christ do the rest Blessed

 

Vertaling

[ Chorus :Chris August] I won't let you out of my sight Ik leef, ik leef Je kwam naar beneden en veranderde mijn leven Nu weet ik het We can change the world [Verse 1: Da TRUTH] Together Kunnen we deze wereld veranderen Eén dag per keer Eén persoon per keer Een leven tegelijk Het is 2014 en ik zit op mijn knieën Ik roep naar de hemel, alsjeblieft, help me. Ik heb het hier goed, heb een mooie carrière Ik heb een paar diploma's, maar wat betekent het allemaal? Als je mijn woorden kunt horen, kun je mijn goede daden niet zien Rondhangen met de sterken, ik denk niet aan de zwakken Man, er is iets mis, als na dit lied De enige persoon waar ik echt aan denk ben ik zelf Help me Heer, ah Man, ik voel me zo verscheurd There I go again I'm on another world tour Walking through the mall and accumulating more And I'm helping my self, I ain't giving to the poor Heer, leer me hoe ik mijn oren moet openen Ja, zodat ik aandacht kan geven aan hun tranen. Ja ik beloof dat ik zo oprecht ben Want ik wil anders zijn dit jaar Cheers [Verse 2: Da TRUTH] You can take my hand You can take my hand, I can lead you to the light Ik hoop dat je het begrijpt, we kunnen je een nieuw leven laten zien Ik heb een nieuwe passie nu als ik schrijf Opkomen voor de underdogs, ze hebben geen microfoon Ze hebben nu geen stem, ze hebben geen macht When they come around everybody take flight Nu op Facebook hebben ze niet veel likes Man, het is tijd om op te staan en te vechten voor hun recht. Hier gaan we. Ain't a song like this on the radio Nee, nu man overal waar we gaan We zijn op zoek naar de nerds en de niet-cool En alle mensen die op zoek zijn naar een wonder Yeah, I wanna give it my best Op zoek naar de gebrokenen en de onderdrukten Alles geven, we moeten nooit minder geven Leef liefde, laat Christus de rest doen Blessed