Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: da’ t.r.u.t.h. Songtekst: loud and clear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: da’ t.r.u.t.h. - loud and clear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loud and clear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van da’ t.r.u.t.h.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van da’ t.r.u.t.h. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loud and clear .

Origineel

[Verse 1: Da' T.R.U.T.H.] What happened to you last night How come you never called back I was waiting by the phone like Eddie Murphy in boomerang I guess I gotta fall back You ever get the last text that I sent, huh I guess you never saw that And what about the post i put it up on your twitter page All caps I guess I'm just not your type You made that crystal last night But I still love you despite Can't get rid of me that easy Ima love you through the night If that's alright [Hook: Capital Kings] Can you hear me loud Cause I wanna be loud and clear Can you hear me now Cause I wanna be loud and clear Oh (I wanna be, I, I, I wanna be loud and clear)(2x) [Verse 2: Da' T.R.U.T.H.] You stood me up again, huh It was supposed to be a date night Whats the excuse this time "Tried to make it but you that it rained on the same night" This is the thanks that I get After I gave my life? After I gave my all And going out my way for a sacrifice I guess my all's not enough All you really wanted was my stuff That's why I gotta shake things up again Cause people they tend to come around when it gets tough But let me turn all the noise down So you can hear me, listen up [Hook: Capital Kings] Can you hear me loud Cause I wanna be loud and clear Can you hear me now Cause I wanna be loud and clear Oh (I wanna be, I, I, I wanna be loud and clear)(2x) [Bridge: Da' T.R.U.T.H. & Capital Kings] (Loud and clear)(2x) So if you can hear me listen up (Loud and clear)(2x) I sit in the king's seat Can you hear me (loud and clear) I speak to you through the son And he's very (loud and clear) You should let the king speak Can you hear me (loud and clear) All rise for the king's speech (Can you hear me loud and clear) [Verse 3: Tedashii] Uh, I'm all that matters Cut all that chatter Working for nothing I already love you You know it I show it but I'm not your puppet No sir, can't play me Cause there's nothing you can do That can sway me Separate me cause I love you Even when your wrong and think I left you alone Even in your wrongs, I never left my throne I'm in control and won't let you go [Hook: Capital Kings] Can you hear me loud Cause I wanna be loud and clear Can you hear me now Cause I wanna be loud and clear Oh (I wanna be, I, I, I wanna be loud and clear)(2x)

 

Vertaling

[Verse 1: Da' T.R.U.T.H.] Wat is er gisteravond met je gebeurd? Hoe komt het dat je nooit terugbelde Ik zat bij de telefoon te wachten als Eddie Murphy in boomerang I guess I gotta fall back Heb je ooit de laatste sms gekregen die ik stuurde? Ik denk dat je dat nooit gezien hebt. En hoe zit het met het bericht dat ik op je twitter pagina heb gezet? Alle caps. Ik denk dat ik gewoon niet je type ben. Je maakte dat kristal gisteravond Maar ik hou nog steeds van je, ondanks Zo makkelijk kom je niet van me af Ima love you through the night If that's alright [Hook: Capital Kings] Can you hear me loud Want ik wil luid en duidelijk zijn Kun je me nu horen Want ik wil luid en duidelijk zijn Oh (I wanna be, I, I wanna be loud and clear)(2x) [Verse 2: Da' T.R.U.T.H.] Je hebt me weer laten zitten, huh It was supposed to be a date night Wat is het excuus deze keer "Probeerde het te maken maar jij dat het regende op dezelfde avond" Is dit de dank die ik krijg? Nadat ik mijn leven heb gegeven? Nadat ik alles heb gegeven. En mijn uiterste best deed voor een offer. I guess my all's not enough Alles wat je echt wilde waren mijn spullen That's why I gotta shake things up again Cause people they tend to come around when it gets tough Maar laat me al het geluid zachter zetten Zodat je me kunt horen, luister [Hook: Capital Kings] Can you hear me loud Want ik wil luid en duidelijk zijn Kun je me nu horen Want ik wil luid en duidelijk zijn Oh (I wanna be, I, I wanna be loud and clear)(2x) [Bridge: Da' T.R.U.T.H. & Capital Kings] (Loud and clear)(2x) So if you can hear me listen up I sit in the king's seat Kun je me horen? (Luid en duidelijk) Ik spreek tot jou door de zoon En hij is heel (luid en duidelijk) Je moet de koning laten spreken Kun je me horen? (luid en duidelijk) Allen opstaan voor de toespraak van de koning (Kan je me luid en duidelijk horen) [Vers 3: Tedashii] Uh, ik ben alles wat telt Stop met al dat geklets Werken voor niets ik hou al van je Je weet het, ik laat het zien maar ik ben niet je marionet Nee meneer, u kunt me niet bespelen Want er is niets wat je kunt doen dat me kan beïnvloeden Scheid me want ik hou van je Zelfs als je fout zit en denkt dat ik je alleen heb gelaten Zelfs in je fouten, heb ik nooit mijn troon verlaten Ik heb de controle en zal je niet laten gaan [Hook: Capital Kings] Can you hear me loud Want ik wil luid en duidelijk zijn Kun je me nu horen Want ik wil luid en duidelijk zijn Oh (I wanna be, I, I wanna be loud and clear)(2x)