Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dababy Songtekst: today (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dababy - today (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van today (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dababy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dababy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals today (remix) .

Origineel

[Intro: DaBaby & Lil Baby] Baby Ah, bitch (Ha, ha, ha, Baby Talk 5) Fuck a nigga mean, nigga (Baby Talk 5) Fuck you talkin' 'bout (Yeah, yeah, yeah) [Chorus: DaBaby] I'm on they ass today I just went and picked me up a bag today I pulled up on the scene with a bad lil' bae She got a fat ass, when I smash, it shakes Smackin' her ass, playin' patty cake Shut the fuck up, do what daddy say I think I got lil' baby mad at me Fucked up her ass, she look bad today [Verse 1: DaBaby] Told her, "Hop in the whip, we can go get a fix" I'ma drop that bitch off at my set, she the shit As soon as she done with that nappy ass hair You can pick up your boy to come pick up his bitch (Damn) Look at my wrist, that's a brick I just fucked up my Rolex, but fuck it, it's lit (Damn) I don't give a fuck 'bout no fame or no chain Ain't no jewelry put me on the lick (Damn) I just went sat with the label (Huh?) Niggas offered me a contract (What happened?) Told them niggas I ain't want it (Why?) The shit was wack, I didn't sign that (Uh) I'm the best but never mind that (Okay) My shit so hard that they rewind that (Ah) Got that work if you can't find that (Huh?) You can't afford it, we can finance I got one foot in the trap, got one foot up they ass, ditch your coat on the rack Got my dick in your bitch, she be bendin' it over and bustin' it open and throwin' it back I'm tryna go fuck a bunny Fuck all these hoes 'cause they don't really love me I'm tryna get me some motherfuckin' money If they free Meek Mill, why they ain't free my cousin? I bet we shoot up your motherfuckin' party If somebody touch me or one of my brothers I bet won't none of these niggas that talk on the internet try me, they see me in public I bet they play all my motherfuckin' teachin' Bitch, I don't rap, I be motherfuckin' preachin' I bet you paid for that motherfuckin' show And I bet you paid for that motherfuckin' feature (Bitch) [Chorus: DaBaby & Lil Baby] I'm on they ass today I just went and picked me up a bag today I pulled up on the scene with a bad lil' bae (Ha) She got a fat ass, when I smash, it shakes Smackin' her ass, playin' patty cake (Patty) Shut the fuck up, do what daddy say (Uh) I think I got lil' baby mad at me (Yeah) Fuck it, let's go to the bank (Ha) [Verse 2: Lil Baby] Baby (Baby), racks (Racks), keep 'em on me like I live in the bike Pints, Act (Act), addicted to syrup like I live off the drink My fashion is high, I live in the sky I'm keeping my fire, I hope they don't try You heard I'm on fire, but that ain't no lie My youngin's, I love 'em, I know they gon' ride Racks, hunnid, get 'em knocked off and won't think about it (Fa-fa) Lie to your honor (Street) Look him straight in the face and won't blink about it I just finessed for a bag today We wipe they nose, yeah, the nasty way (Slime) NASCAR my car, yeah, the fastest way (Yeah) Fuck on your bitch, I don't masturbate (Wait) I just kept it one hunnid, they had to hate (Hate) I heat it up, and I blast away Ain't do no whippin', it's glass today She let me hit it, I had to pay She let me get it, you had to wait (Nope) I'm still ahead of my class today (Yeah) I do the dash with no license plate (Skrrt) Nigga try me, he gon' die today (Fa-fa) [Chorus: DaBaby & Lil Baby] I'm on they ass today I just went and picked me up a bag today I pulled up on the scene with a bad lil' bae (Ha) She got a fat ass, when I smash, it shakes Smackin' her ass, playin' patty cake (Patty) Shut the fuck up, do what daddy say (Uh) I think I got lil' baby mad at me (Yeah) Fuck it, let's go to the bank (Ha) [Verse 3: DaBaby] I'm 'bout to motherfuckin' blank My name hold weight, I got motherfuckin' rank I'm in the rental with my brother Thank We tryna eat, where our motherfuckin' plate? (Ha) It's been there with me, y'all just motherfuckin' late I need that shit now, I can't motherfuckin' wait I bet you act like you motherfuckin' know I put this four-five in your motherfuckin' face, bitch [Chorus: DaBaby] I'm on they ass today I just went and picked me up a bag today I pulled up on the scene with a bad lil' bae She got a fat ass, when I smash, it shakes Smackin' her ass, playin' patty cake Shut the fuck up, do what daddy say I think I got lil' baby mad at me [Outro] Ha, ha, ha, fuck you talkin' 'bout nigga? DaBaby, DaBaby, DaBaby, DaBaby Fuck these niggas thought Bitch, Baby Talk 5

 

Vertaling

[Intro: DaBaby & Lil Baby] Baby Ah, bitch (Ha, ha, ha, Baby Talk 5) Fuck a nigga mean, nigga (Baby Talk 5) Fuck you talkin' 'bout (Yeah, yeah, yeah) [Chorus: DaBaby] I'm on they ass today I just went and picked me up a bag today I pulled on the scene with a bad lil' bae She got a fat ass, when I smash, it shakes Smackin' her ass, playin' patty cake Hou je kop, doe wat papa zegt. Ik denk dat mijn kleine schatje boos op me is. Fucked up her ass, she look bad today [Verse 1: DaBaby] Vertelde haar, "Spring in de zweep, we kunnen een shot gaan halen" Ik zet die trut af op mijn set, zij is de shit As soon as she done with that nappy ass hair Je kan je jongen ophalen om zijn teef op te halen. (Verdomme) Kijk naar mijn pols, dat is een baksteen Ik heb net mijn Rolex verneukt, maar fuck it, hij staat aan. (Damn) Ik geef geen moer om roem of een ketting Er zijn geen juwelen die me aan de haak slaan. I just went sat with the label (Huh?) Negers boden me een contract aan. Wat is er gebeurd? Vertelde die niggas dat ik het niet wilde. Waarom? Het was waardeloos, ik heb het niet getekend. Ik ben de beste, maar dat maakt niet uit. Mijn spul is zo hard dat ze het terugspoelen. Ik heb dat werk als je dat niet kan vinden. Je kunt het je niet veroorloven, wij kunnen het financieren. Ik heb een voet in de val, heb een voet in hun kont, gooi je jas op het rek Ik heb mijn lul in je teef, ze buigt hem om, breekt hem open en gooit hem terug. I'm tryingna go fuck a bunny Neuk al deze hoeren, want ze houden niet echt van me I'm tryingna get me some motherfuckin' money Als ze Meek Mill vrijlaten, waarom laten ze mijn neef dan niet vrij? Ik wed dat we je feestje overhoop schieten. Als iemand mij of een van mijn broers aanraakt Ik wed dat geen van deze nikkers die op het internet praten, me proberen, als ze me in het openbaar zien. Ik wed dat ze al mijn klote lessen afspelen. Bitch, ik rap niet, ik ben aan het preken. Ik wed dat je betaald hebt voor die klote show. En ik durf te wedden dat jij betaald hebt voor die verdomde feature (Bitch) [Chorus: DaBaby & Lil Baby] I'm on they ass today I just went and picked me up a bag today I pulled on the scene with a bad lil' bae (Ha) She got a fat ass, when I smash, it shakes Smackin' her ass, playin' patty cake (Patty) Hou je kop, doe wat papa zegt. (Uh) I think I'll got little' baby mad at me (Yeah) Fuck it, let's go to the bank (Ha) [Verse 2: Lil Baby] Baby (Baby), racks (Racks), keep 'em on me like I live in the bike Pinten, Act (Act), verslaafd aan siroop zoals ik leef van de drank Mijn mode is hoog, ik leef in de lucht I'm keeping my fire, I hope they don't try Je hoorde dat ik in brand sta, maar dat is geen leugen My youngin's, I love 'em, I know they gon'ride Racks, hunnid, get 'em knocked off and won't think about it (Fa-fa) Lieg tegen je eer. Kijk hem recht in het gezicht en zal er niet over knipperen Ik heb vandaag voor een zak geld gezorgd We vegen onze neus af, ja, op de gemene manier. NASCAR my car, yeah, the fastest way (Yeah) Fuck on your bitch, I don't masturbate (Wacht) I just kept it one hunnid, they had to hate (Haat) I heat it up, and I blast away Ain't do no whippin', it's glass today She let me hit it, I had to pay She let me get it, you had to wait (Nope) I'm still ahead of my class today (Yeah) I do the dash with no license plate (Skrrt) Een neger probeert me uit, hij gaat vandaag sterven (Fa-fa) [Chorus: DaBaby & Lil Baby] I'm on they ass today I just went and picked me up a bag today I pulled on the scene with a bad lil' bae (Ha) She got a fat ass, when I smash, it shakes Smackin' her ass, playin' patty cake (Patty) Shut the fuck up, do what daddy say (Uh) I think I'll got little' baby mad at me (Yeah) Fuck it, let's go to the bank (Ha) [Verse 3: DaBaby] I'm 'bout to motherfuckin' blank My name hold weight, I got motherfuckin' rank I'm in the rental with my brother Thank We tryna eat, where our motherfuckin' plate? (Ha) Het is daar bij mij geweest, jullie zijn gewoon verdomd laat. Ik heb die shit nu nodig, ik kan verdomme niet wachten. Ik wed dat je doet alsof je het weet. I put this four-five in your motherfuckin' face, bitch [Chorus: DaBaby] I'm on they ass today I just went and picked me up a bag today I pulled on the scene with a bad lil' bae She got a fat ass, when I smash, it shakes Smackin' her ass, playin' patty cake Shut the fuck up, do what daddy say I think I got lil' baby mad at me [Outro] Ha, ha, ha, fuck you talkin' about nigga? DaBaby, DaBaby, DaBaby, DaBaby Fuck these niggas thought Bitch, Baby Talk 5