Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daddy yankee Songtekst: intro ii (mente & corazón)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daddy yankee - intro ii (mente & corazón) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van intro ii (mente & corazón)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daddy yankee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daddy yankee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals intro ii (mente & corazón) .

Origineel

[Letra de "Intro II (Mente & Corazón)"] [Intro: Daddy Yankee] Esto es El Cartel La mafia más grande la música del underground Daddy Yankee, 30-30 Demostrando siempre que remata a todos sus enemigos Y nunca vuelven a levantarse Se durmieron, ¿ah? Yo sé que ustedes hablan a espalda mía Que ustedes tienen maldad en contra mía Yo sé que ustedes me quieren ver muerto en mi funeral Y desean ver mi muerte Pero siempre soy más listo que to' ustedes Y con más corazón que to’ ustedes ¡Los Cangris!

 

Vertaling

[Letra de "Intro II (Mind & Heart)"] [Intro: Daddy Yankee] Dit is het kartel De grootste ondergrondse muziek maffia Daddy Yankee, 30-30 Altijd bewijzen dat hij al zijn vijanden afmaakt En ze staan nooit meer op Je bent in slaap gevallen, hè? Ik weet dat jullie achter mijn rug praten Dat jullie een wrok tegen mij hebben Ik weet dat je me dood wilt zien op mijn begrafenis En je wilt me dood zien Maar ik ben altijd slimmer dan jullie allemaal En met meer hart dan jullie allemaal De Cangris!