Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daddy yankee Songtekst: lose control

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daddy yankee - lose control ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lose control? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daddy yankee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daddy yankee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lose control .

Origineel

Letra de "Lose Control" ft. Emelee [Intro: Daddy Yankee] Zumba, zumba, zu-zumba Zu-zumba, zu-zumba DY [Verse 1: Emelee] I see you stare, which looking at by, he lives with no care It's obvious that you want me to appear Let's turn on the lights and I'll sing in your air [Pre-Coro: Daddy Yankee] Shake your body Rock your body We ain't stopping til the early morning Shake your body Rock your body We ain't stopping til the early morning Shake your body Rock your body We ain't stopping til the early morning Shake your body Rock your body We ain't stopping til the early morning Shake your body Rock your body We ain't stopping til the early morning [Coro: Emelee, Daddy Yankee] Let me lose control of your body (Candela) Let me lose control (Ca-candela) Let me lose control of your body (Ca-candela) Let me lose control (Let's go) Candela Candela Candela [Verse 2: Daddy Yankee] I'm in the place you never go I get my bottles right along Ya tú sabes, soy Daddy, que paso? Always on top and all alone My money trees vienen easy Por que yo rompo to' los beats Compararme con alguien, chico please Who the champ? You know I'm plenty heat Tu sabes, the way that I'm riding I can't hit the brakes Bought a new house, came with the lake Estoy celebrando como to' un rey Haters give me my space Left hand on my bottle Right hand in the air Living life like I want to Party like we don't care [Verse 3: Emelee] See in your eyes the simple seduction, it kills me inside You got what i want it, and i want tonight Let's turn on the lights and watch me come alive [Coro: Emelee, Daddy Yankee] Let me lose control of your body (Candela) Let me lose control (Candela) Let me lose control of your body (Candela) Let me lose control (Vivo) That's how we roll, rol That's how we roll, rol [Verse 4: Emelee] (DY) Okay, now who's controlling when we grind? Whos's controlling when she rides? Who's controlling the club tonight? La botella de tequila Cartel, aight Left hand on my bottle Right hand in the air Living life like I want to Party like we don't care [Pre-Coro: Daddy Yankee] Shake your body Rock your body We ain't stopping til the early morning Shake your body Rock your body We ain't stopping til the early morning Shake your body Rock your body We ain't stopping til the early morning Shake your body Rock your body We ain't stopping til the early morning [Coro: Emelee, Daddy Yankee] Let me lose control of your body (Candela) Let me lose control (Candela) Let me lose control of your body (Candela) Let me lose control (Vivo) That's how we roll, rol That's how we roll, rol

 

Vertaling

Letra de "Lose Control" ft. Emelee [Intro: Daddy Yankee] Zumba, zumba, zu-zumba Zu-zumba, zu-zumba DY [Verse 1: Emelee] Ik zie je staren, die kijkt door, hij leeft met geen zorg Het is duidelijk dat je wilt dat ik verschijn Laten we de lichten aan doen en ik zal in je lucht zingen [Pre-Coro: Daddy Yankee] Schud je lichaam Rock your body We stoppen niet tot de vroege ochtend Schud je lichaam Rock your body We stoppen niet tot de vroege ochtend Schud je lichaam Rock your body We stoppen niet tot de vroege ochtend Schud je lichaam Rock your body We stoppen niet tot de vroege ochtend Schud je lichaam Rock your body We ain't stop til the early morning [Coro: Emelee, Daddy Yankee] Laat me de controle over je lichaam verliezen (Candela) Laat me de controle verliezen (Ca-candela) Laat me de controle over je lichaam verliezen (Ca-candela) Laat me de controle verliezen (Let's go) Candela Candela Candela [Verse 2: Daddy Yankee] I'm in the place you never go I get my bottles right along Ya tú sabes, soy Daddy, que paso? Always on top and all alone My money trees vienen easy Por que yo rompo to' los beats Comparme con alguien, chico please Wie is de kampioen? You know I'm plenty heat Tu sabes, the way that I'm riding I can't hit the brakes Kocht een nieuw huis, kwam met het meer Estoy celebrando como to' un rey Haters geef me mijn ruimte Linkerhand op mijn fles Rechterhand in de lucht Het leven leven zoals ik het wil Party like we don't care [Verse 3: Emelee] See in your eyes the simple seduction, it kills me inside Je hebt wat ik wil, en ik wil vanavond Laten we de lichten aan doen en kijken hoe ik tot leven kom [Coro: Emelee, Daddy Yankee] Laat me de controle over je lichaam verliezen (Candela) Laat me de controle verliezen (Candela) Laat me de controle over je lichaam verliezen (Candela) Laat me de controle verliezen (Vivo) That's how we roll, rol That's how we roll, rol [Verse 4: Emelee] (DY) Okay, now who's controlling when we grind? Wie heeft de controle als ze rijdt? Wie controleert de club vanavond? La botella de tequila Cartel, aight Linkerhand op mijn fles Rechterhand in de lucht Het leven leven zoals ik het wil Party like we don't care [Pre-Coro: Daddy Yankee] Schud je lichaam Rock your body We stoppen niet tot de vroege ochtend Shake your body Rock your body We stoppen niet tot de vroege ochtend Shake your body Rock your body We stoppen niet tot de vroege ochtend Shake your body Rock your body We ain't stop til the early morning [Coro: Emelee, Daddy Yankee] Laat me de controle over je lichaam verliezen (Candela) Laat me de controle verliezen (Candela) Laat me de controle over je lichaam verliezen (Candela) Laat me de controle verliezen (Vivo) That's how we roll, rol That's how we roll, rol