Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daddy yankee Songtekst: mintiendo con la verdad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daddy yankee - mintiendo con la verdad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mintiendo con la verdad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daddy yankee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daddy yankee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mintiendo con la verdad .

Origineel

Se murmura por el barrio. muchas cosas que no he hecho. pero salgo en mi defensa. se que estoy en mi derecho. pido ayuda. meresco el beneficio de la duda. Soy Mitro fui abogado. tus amigas las fiscales. coonspiran en mi contra. pero tu tienes la ultima palabra. Tu eres la unica fuera de mi vida. Te lo digo yo soy inoscente. y tu me quieres culpar. soy inoscente. y tu me quieres culpar. soy inoscente. y tu me quieres culpar. No Estoy mintiendo toy llendo con la verdad. vive undirse el acosado antes que de su verdicto solo contigo me han visto me sorprende que me des causa problable y quieres que me declare culpable. no existen evidencias ni pruebas contundentes pa usarlas en mi contra como logran convenserte. toda esa gente a los hechos da un buen repaso. ta bien claro que me quieren fabricar un caso y te digo. soy inoscente. y tu me quieres culpar. soy inoscente y tu me quieres culpar. soy inoscente. y tu me quieres culpar. No Estoy mintiendo toy llendo con la verdad. la confiansa es como el alma. cuando se va no vuelve. la confiansa es como el alma. cuando se va no vuelve. Hay dos personas que conpiten. en el juicio de tu corazon. Se enamora en la prision. de por vida deves sentensiarme. porque mi unico delito ha sido amarte. solo admite piensa en la razon. Te lo digo yo soy inoscente. y tu me quieres culpar. soy inoscente. y tu me quieres culpar. soy inoscente. y tu me quieres culpar. No Estoy mintiendo toy llendo con la verdad

 

Vertaling

Er zijn geruchten in de buurt. Ik heb veel dingen gedaan die ik niet heb gedaan. Maar ik kom voor mijn eigen verdediging. Ik weet dat ik in mijn recht sta. Ik vraag om hulp. Ik verdien het voordeel van de twijfel. Ik ben Mitro. Ik was advocaat. Je vrienden zijn de aanklagers. Ze spannen samen tegen me. Maar jij hebt het laatste woord. Jij bent de enige uit mijn leven. Ik zeg je dat ik geen scrupules heb. En jij wilt mij de schuld geven. Ik heb geen scrupules. En jij wilt mij de schuld geven. Ik heb geen scrupules. En jij wilt mij de schuld geven. ik lieg niet, ik ga met de waarheid mee. degene die lastig gevallen wordt leeft om ongedaan gemaakt te worden voordat hij zijn vonnis uitspreekt. alleen jij hebt me gezien, het verbaast me dat je me aannemelijk maakt en wil dat ik schuldig pleit. er is geen bewijs of hard bewijs om tegen mij te gebruiken, hoe kun je overtuigd zijn. Ik lieg niet, ik lieg niet, ik lieg niet, ik lieg niet, ik lieg niet, ik lieg niet, ik lieg niet, ik lieg niet, ik lieg niet, ik lieg niet, ik lieg niet. Ik lieg niet, ik ga voor de waarheid. Vertrouwen is als de ziel. Als het weggaat, komt het niet terug. Vertrouwen is als de ziel. Als het weggaat, komt het niet terug. "Er zijn twee mensen die het eens zijn. In de beproeving van je hart. Je wordt verliefd in de gevangenis. Levenslang moet je me veroordelen. Omdat mijn enige misdaad is van jou te houden. Je geeft alleen toe in rede. Ik zeg je dat ik geen scrupules heb. En jij wilt mij de schuld geven. Ik heb geen scrupules. En jij wilt mij de schuld geven. Ik heb geen scrupules. En jij wilt mij de schuld geven. Ik lieg niet, ik ga voor de waarheid.