Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daddy yankee Songtekst: raza unida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daddy yankee - raza unida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van raza unida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daddy yankee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daddy yankee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals raza unida .

Origineel

Aloo... Quien habla?. Enriqueta? Y yankee? Ta en la casa?. Aloo? Mera pero tu no me oyes. Te estoy hablando. Que si yankee esta en la casa. Yo se que esta noche en la casa. Se encuentra toda la raza unida. Merecerán toda la gente que quiere. Cantar y cantar y que toquen el coro. Que dice. Todas esas chicas que me griten (ah!). Todas las jovencitas que me griten (ah!). Todas las chicas buenas que me griten (ah!). Todas las chicas feas que me griten (ah!). Todo el que este en la casa que me grite (ah!). Toda la gente de barrio que me grite (ah!). Todos los boricuas que me griten (ah!). Toda la raza unida que me grite (ah!). Dale dale dale dale. De todos los latinos nunca vamos a caer. Todas las razas unidas para todo mover. Negros, blancos, no importa. De cualquier mujer que pone todo. Su cuerpo para asi mantener. Un ambiente glamoroso para todos tener. Combinado con la raza unida. Todo mi. Escucha si tu eres boricua. Brinca, salta, al ritmo si de esta clave. Que se meneen en panama. Porque cuando el ritmo empieza. Nunca van a parar. Que levanten la mano en ny. Porque dicen que las nenas ahi bailan mejor. So! En costa rica no se quedan atras. Los mexicanos tambien quieren bailar. Los colombianos no se van a quitar. Y escucha a quinqueya gritar. Brinquen brinquen brinquen (en venezuela). Brinquen brinquen brinquen (hasta en españa). Brinquen brinquen brinquen ---- boricua. Que tu tambien quieres bailar. Pa hasta que se acabe el party no nos vamos de aqui. Pa que todo el mundo brinque junto al daddy yankee. Todas esas chicas que me griten (ah!). Todas las jovencitas que me griten (ah!). Todas las chicas buenas que me griten (ah!). Todas las chicas feas que me griten (ah!). Todo el que este en la casa que me grite (ah!). Toda la gente de barrio que me grite (ah!). Todos los boricuas que me griten (ah!). Toda la raza unida que me grite (ah!). Tomado de albumcancionyletra. com. Aloo... Quien habla?. Enriqueta? Y yankee? Ta en la casa?. Aloo? Mera pero tu no me oyes. Te estoy hablando. Que si yankee esta en la casa

 

Vertaling

Aloo... Wie is dit? Enriqueta? En Yankee? Ben je in het huis? Aloo? Mera, maar je kunt me niet horen. Ik heb het tegen jou. Wat als Yankee in het huis is... Ik weet dat vanavond in het huis. Je zult het hele ras verenigd vinden. Ze verdienen alle mensen die ze willen. Zing en zing en laat ze het refrein spelen. Daar staat. Al die meisjes die tegen me schreeuwen. Al die jonge meisjes die tegen me schreeuwen. Alle goede meisjes schreeuwen naar me. Al die lelijke meisjes die tegen me schreeuwen. Iedereen in het huis schreeuwt naar me. Al de mensen in de buurt die tegen me schreeuwen. Al de boricuas die tegen me schreeuwen (ah!). Al het verenigde ras schreeuwt naar me. Dale dale dale dale dale. Van alle Latino's zullen we nooit vallen. Alle rassen verenigd voor alles bewegen. Zwarten, blanken, het maakt niet uit. Van elke vrouw die alles inzet. Haar lichaam om het zo te houden. Een glamoureuze omgeving voor iedereen. Gecombineerd met de verenigde race. Al mijn. Luister als je boricua bent. Spring, spring, spring, op het ritme van deze clave. Laat ze het maar schudden in Panama. Want als de beat begint Ze zullen nooit stoppen. Steek je hand in ny op. Omdat ze zeggen dat de babes daar beter dansen. Zo! In Costa Rica lopen ze niet achter. Mexicanen willen ook dansen. Colombianen zullen het niet afnemen. En luister naar Quinqueya schreeuwen. Brinquen brinquen brinquen brinquen (in Venezuela). Brinquen brinquen brinquen brinquen (zelfs in Spanje). Brinquen brinquen brinquen brinquen ---- boricua. Dat jij ook wilt dansen. Pa, tot het feest voorbij is gaan we hier niet weg. Voor iedereen om op en neer te springen met papa yankee. Al die meisjes die tegen me schreeuwen. Al de jonge meisjes schreeuwen naar me. Al de hete meiden die naar me schreeuwen (ah!). Al die lelijke meisjes die tegen me schreeuwen. Iedereen in het huis schreeuwt naar me. Al de mensen in de buurt die tegen me schreeuwen. Al de boricuas die tegen me schreeuwen (ah!). Al het verenigde ras schreeuwt naar me. Afkomstig van albumcancionyletra. com. Aloo... Wie is dit? Enriqueta? En Yankee? Ben je in het huis? Aloo? Mera, maar je kunt me niet horen. Ik heb het tegen jou. Wat als Yankee in het huis is.