Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daedalus Songtekst: a journey to myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daedalus - a journey to myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a journey to myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daedalus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daedalus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a journey to myself .

Origineel

Just left the station early in the morning Cradling noise keeps me quite awake Tired eyes gently hurt in the light of dawn Heres the first tunnel through the hills Im trying to fight back the sleep I see my face inside the glass The image blends with my remembrance Sudden as a wave the dark wall starts to fade And lets me wander through my past Hidden inside my mind its me I have to find My sight is tied to this window The fast flowing view holds me hypnotized No landscape, I can recognize the scenes I lived before Theyre guiding me back once more Its dark again, the second one Now I fall deeper into my sensations and each time I look throughout the glass I recollect the pieces of my memory Mistakes! Ive made Repair! I swear Just learn! This flight is giving me the right sense of my life!

 

Vertaling

Net vroeg in de ochtend het station verlaten Wiegend geluid houdt me behoorlijk wakker Vermoeide ogen doen zachtjes pijn bij het aanbreken van de dag Hier is de eerste tunnel door de heuvels Ik probeer de slaap terug te vechten Ik zie mijn gezicht in het glas Het beeld vermengt zich met mijn herinnering Plotseling als een golf begint de donkere muur te vervagen En laat me door mijn verleden dwalen Verborgen in mijn geest moet ik het vinden Mijn zicht is gebonden aan dit raam Het snel vloeiende uitzicht houdt me gehypnotiseerd Geen landschap, ik kan de scènes herkennen die ik eerder leefde Ze leiden me nog een keer terug Het is weer donker, de tweede Nu val ik dieper in mijn gevoelens en elke keer kijk ik door het glas Ik herinner me de stukjes van mijn geheugen Fouten! Ik heb gemaakt Reparatie! ik zweer Leer gewoon! Deze vlucht geeft me het juiste gevoel van mijn leven!