Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daf Songtekst: ich und die wirklichkeit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daf - ich und die wirklichkeit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ich und die wirklichkeit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ich und die wirklichkeit .

Origineel

ich und ich im wirklichen leben. ich und ich in der wirklichkeit. ich und ich in der echten welt. ich und ich. ich fuehle mich so seltsam. die wirklichkeit kommt. die wirklichkeit kommt. (Me And Reality me and the real life. me and reality. me in the real world. i and i. i feel so strange. reality comes. reality comes.)

 

Vertaling

Ik en ik in het echte leven. Ik en ik in realiteit. Ik en ik in de echte wereld. Ik en ik. Ik voel me zo vreemd. De realiteit komt er aan. De realiteit komt er aan. (Me And Reality Ik en het echte leven. Ik en de realiteit. Ik in de echte wereld. ik en ik. ik voel me zo vreemd. realiteit komt. De realiteit komt.)