Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dag nasty Songtekst: incinerate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dag nasty - incinerate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van incinerate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dag nasty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dag nasty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals incinerate .

Origineel

Incinerate the pictures we once had I guess it's over with you Obliterate Every morning since we met And every nighttime too Explosive Is how I feel when I hear your name In my head now Won't you get it out Won't you tell me That you're feeling sad Won't you tell me so I feel so bad Tell me tell me That you cried and cried But please don't tell me any of your other alibi's See your face In my head now Won't you get it out See your face In my head now Won't you get it out You know you left me for dead no matter how hard you try I'll still be standing here bloodied and battered But I'll be standing tired, dejected but I'll be standing

 

Vertaling

Verbrand de foto's die we ooit hadden Ik denk dat het voorbij is met jou. Obliterate Elke ochtend sinds we elkaar ontmoet hebben En ook elke nacht Explosief Is hoe ik me voel als ik je naam hoor In mijn hoofd nu Wil je het er niet uithalen Wil je me niet vertellen Dat je je verdrietig voelt Wil je me niet zeggen dat ik me zo slecht voel Zeg me, zeg me Dat je huilde en huilde Maar vertel me alsjeblieft geen van je andere alibi's Zie je gezicht In mijn hoofd nu Wil je het er niet uithalen Zie je gezicht In mijn hoofd nu Wil je het er niet uithalen Je weet dat je me voor dood achterliet, hoe hard je het ook probeert. Ik zal hier nog steeds staan, bebloed en gehavend. Maar ik zal hier moe en neerslachtig staan, maar ik zal hier staan