Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dag nasty Songtekst: million days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dag nasty - million days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van million days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dag nasty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dag nasty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals million days .

Origineel

Look in the mirror Who's staring at me? Reflections showing everything but the pain that's underneath I turn around and walk away but the images stay in my mind Wish I could see things clearly Wish I could see through all this doubt And if I had a million days Would I find what I'm looking for? Who I'm looking for? If I had a million days Sometimes I feel like a coiled spring just waiting to be sprung Sometimes I just feel angry Or lonely Or afraid I'm looking for confidence inside Looking for answers I've got the questions Seems all I ever have are questions And if I had a million days

 

Vertaling

Kijk in de spiegel. Wie staart er naar mij? Reflecties die alles laten zien behalve de pijn die eronder zit. Ik draai me om en loop weg, maar de beelden blijven in mijn hoofd. Ik wou dat ik de dingen duidelijk kon zien. Wou dat ik door al deze twijfel heen kon kijken En als ik een miljoen dagen had Zou ik vinden wat ik zoek? Naar wie ik op zoek ben? Als ik een miljoen dagen had Soms voel ik me als een opgerolde veer die wacht om gesprongen te worden Soms voel ik me gewoon boos Of eenzaam Of bang Ik zoek naar vertrouwen van binnen Op zoek naar antwoorden Ik heb de vragen Het lijkt erop dat ik alleen maar vragen heb En als ik een miljoen dagen had