Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dag Songtekst: you make me feel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dag - you make me feel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make me feel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dag! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dag en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make me feel .

Origineel

Tried to make it alone Didn't get me too much You can cover your past Not forgotten at last Everything that you feel is mine And the field still holds your sway I see you in the pouring wine When the darkness gets pulled away You make me feel like I'm real You make it summer all the time You make me feel like I'm real You make the raindrops shine like dimes You make me feel like I'm real You make it summer you make it good Well it goes to show that you never know I can take you to task But you don't want me to ask Time will stop like a click But we're both gonna go If in time you are flying high Over fields where we would play I'd be the colors in your kite And the strings that hold you safe And in time we are flying high As we dance in the headlights laughing Tears are all spilled behind us And the bad days have blown away

 

Vertaling

Probeerde het alleen te maken Het heeft me niet veel opgeleverd Je kunt je verleden bedekken Eindelijk niet vergeten Alles wat je voelt is van mij En het veld houdt je nog steeds in zijn greep Ik zie je in de stromende wijn Wanneer de duisternis wordt weggetrokken Je geeft me het gevoel dat ik echt ben Jij maakt het altijd zomer Je geeft me het gevoel dat ik echt ben Jij laat de regendruppels schitteren als dubbeltjes Je geeft me het gevoel dat ik echt ben Je maakt het zomer je maakt het goed Zo zie je maar dat je nooit weet Ik kan je aanklagen Maar je wilt niet dat ik het vraag De tijd zal stoppen als een klik But we're both gonna go Als je op tijd hoog vliegt Over velden waar we zouden spelen Ik zou de kleuren in je vlieger zijn En de touwtjes die je veilig houden En op den duur vliegen we hoog Als we dansen in de koplampen lachend Tears are all spilled behind us And the bad days have blown away