Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dagsland sigvart Songtekst: tin opp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dagsland sigvart - tin opp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tin opp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dagsland sigvart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dagsland sigvart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tin opp .

Origineel

(T: Dagsland/Roalkvam etter id av Tormod Trresdal, M: Sigvart Dagsland) N m eg sei det (Du sko ha sagt det lenge fr) N e eg lei det (Du sko blitt lei det lenge fr) Eg gr rondt og fryse (Adle vett ka som gjrr det kaldt) Eg hoste og nyse (Det e hu som sprer kulde vealt) Kald vind blse og hardt regn falle Eg trenge varme, men du e kalde Kan du'kje smelta det harde skallet kan du'kje tina opp litt? Tin opp N m du tina opp litt Tin opp N m du tina opp litt Kan du'kje smelta litt m eg te me dynamitt? Du e jo s sure (N e det liga fr hu slr) og ikkje helt lure (N e det kanskje best du gr) Kald vind blse...

 

Vertaling

(T: Dagsland/Roalkvam etter id av Tormod Trresdal, M: Sigvart Dagsland) N m eg sei det (Du sko ha sagt det lenge fr) N e eg lei det (Du sko blitt lei det lenge fr) Eg gr rondt og fryse (Adle vett ka som gjrr det kaldt) Eg hoste og nyse (Det e hu som sprer kulde vealt) Kald vind blse og hardt regn falle Eg trenge varme, men du e kalde Kan du'kje smelta det harde skallet kan du'kje tina opp litt? Tin opp N m du tina opp litt Tin opp N m du tina opp litt Kan du'kje smelta litt m eg te me dynamitt? Du e jo s sure (N e det liga fr hu slr) og ikkje helt lure (N e det kanskje best du gr) Kald vind blse...