Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: daiquiri Songtekst: heaven s on fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: daiquiri - heaven s on fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heaven s on fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van daiquiri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van daiquiri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heaven s on fire .

Origineel

I look at you and my blood boils hot, I feel my temperature rise I want it all, give me what you got, there's hunger in your eyes I'm getting closer, baby hear me breathe You know the way to give me what I need Just let me love you and you'll never leave Chorus: Feel my heat takin' you higher, burn with me, Heaven's on fire Paint the sky with desire, angel fly, Heaven's on fire I got a fever ragin' in my heart, you make me shiver and shake Baby don't stop, take it to the top, eat it like a piece of cake You're comin' closer, I can hear you breathe You drive me crazy when you start to tease You could bring the devil to his knees chorus Oho Heaven's on fire, oho Heaven's on fire, oho I'm getting closer, baby hear me breathe You know the way to give me what I need Just let me love you and you'll never leave chorus repeats out

 

Vertaling

Ik kijk naar je en mijn bloed kookt heet, ik voel mijn temperatuur stijgen Ik wil alles, geef me wat je hebt, er is honger in je ogen Ik kom dichterbij, schat hoor me ademen Je weet de weg om me te geven wat ik nodig heb Laat me van je houden en je zult nooit weggaan Refrein: Feel my heat takin' you higher, burn with me, Heaven's on fire Verf de hemel met verlangen, engel vlieg, de hemel staat in vuur en vlam I got a fever ragin' in my heart, you make me shiver and shake Baby don't stop, take it to the top, eat it like a piece of cake Je komt dichterbij, ik kan je horen ademen Je maakt me gek als je begint te plagen Je zou de duivel op zijn knieën kunnen krijgen refrein Oho Heaven's on fire, oho Heaven's on fire, oho Ik kom dichterbij, baby hoor me ademen Jij weet de weg om me te geven wat ik nodig heb Laat me van je houden en je zult nooit weggaan chorus repeats out