Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dalbello Songtekst: why stand alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dalbello - why stand alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why stand alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dalbello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dalbello en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why stand alone .

Origineel

who's riding that wave ? who's been swept away ? you've ben sailing solo dragging that undertow i can see through your bravado i can free you from that ghost i can see right behind your shadow Why Stand Alone ? Why Stand Alone ? i wanna take you home with me, so Why Stand Alone ? it don't make you weak to show me you need i wanna take you home with me, so Why Stand Alone ? faded silhouette betrays your secret you've been licking your wounds you were not immune i can see through your bravado i can free you from that ghost i can see right behind your shadow Why Stand Alone ? Why Stand Alone ? i wanna take you home with me, so Why Stand Alone ? it don't make you weak to show me you need i wanna take you home with me, so Why Stand Alone ? i can see that your eyes are sensitive to light step away from the dark you're not invisible - invisible sometimes we need a little room to breathe sometimes we need a little gravity - gravity Why Stand Alone ? Why Stand Alone ? i wanna take you home with me, so Why Stand Alone ? it don't make you weak to show me you need i wanna take you home with me, so Why Stand Alone ?

 

Vertaling

Wie vaart er op die golf? Wie is er meegesleurd? Je zeilt alleen. slepend met die onderstroom. Ik kan door je bravoure heen kijken. Ik kan je bevrijden van die geest. Ik kan achter je schaduw kijken. Waarom sta je alleen? Why Stand Alone? Ik wil je mee naar huis nemen, dus... Waarom alleen staan? Het maakt je niet zwak. to show me you need I wanna take you home with me, so Waarom alleen staan? vervaagd silhouet verraadt je geheim Je hebt je wonden gelikt. Je was niet immuun. Ik kan door je bravoure heen kijken. Ik kan je bevrijden van die geest. Ik kan achter je schaduw kijken. Waarom alleen staan? Why Stand Alone ? Ik wil je mee naar huis nemen, dus... Why Stand Alone ? Het maakt je niet zwak. to show me you need Ik wil je mee naar huis nemen, dus... Why Stand Alone ? Ik kan zien dat je ogen... gevoelig zijn voor licht. Stap weg van het donker. Je bent niet onzichtbaar, onzichtbaar. Soms hebben we... een beetje ruimte nodig om te ademen soms hebben we nodig een beetje zwaartekracht - zwaartekracht Why Stand Alone ? Why Stand Alone ? I wanna take you home with me, so Why Stand Alone ? It don't make you weak to show me you need I wanna take you home with me, so Why Stand Alone ?