Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dallas frazier Songtekst: my baby packed up my mind and left me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dallas frazier - my baby packed up my mind and left me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my baby packed up my mind and left me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dallas frazier! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dallas frazier en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my baby packed up my mind and left me .

Origineel

I didn't hear the engines of a jet-plane I didn't hear the whistle of a train I didn't hear the taxi-driver knockin' on my door I didn't hear her walkin' cross the floor But my baby packed up my mind and then she left me She knew when I woke up that I'd be lookin' for my mind She knew she'd leave a crazy man behind But my baby packed up my mind and then she left me I never thought this big ole king size bed would find her gone I never thought she'd leave here alone I never saw the distance or the leavin' in her eyes I never thought my babe would wave goodbye But my baby packed up my mind Yes my baby packed up my mind and then she left me

 

Vertaling

Ik hoorde de motoren van een straalvliegtuig niet. Ik hoorde het gefluit van een trein niet. Ik hoorde de taxichauffeur niet op mijn deur kloppen Ik hoorde haar niet over de vloer lopen Maar mijn schatje pakte mijn gedachten in en toen verliet ze me Ze wist dat als ik wakker zou worden, ik op zoek zou gaan naar m'n verstand. Ze wist dat ze een gekke man zou achterlaten Maar mijn baby pakte mijn gedachten in en toen verliet ze me Ik had nooit gedacht dat ze in dit grote bed weg zou zijn. I never thought she'd leave here alone Ik zag nooit de afstand of het weggaan in haar ogen I never thought my babe would wave goodbye But my baby packed up my mind Ja, mijn schatje heeft mijn gedachten ingepakt en toen heeft ze me verlaten