Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dallas holm Songtekst: rise again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dallas holm - rise again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rise again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dallas holm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dallas holm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rise again .

Origineel

Go ahead, drive the nails in My hands; Laugh at me, where you stand. Go ahead, and say it isn't Me; The day will come, when you will see. 'Cause I'll rise, again, Ain't no power on earth can keep Me down! Yes, I'll rise, again, Death can't keep Me in the ground. Go ahead, mock My name; My love for you is still the same. Go ahead, and bury Me; But very soon, I will be free! 'Cause I'll rise, again; Ain't no power on earth can keep Me down! Yes, I'll rise, again; Death can't keep Me in the ground. Go ahead, and say I'm dead and gone, But you will see that you were wrong. Go ahead, try to hide the Son; But all will see that I'm the One! 'Cause I'll come again! Ain't no power on earth can keep me back! Yes, I'll come again; Come to take My people back.

 

Vertaling

Ga je gang, sla de spijkers in mijn handen; Lach me uit, waar je staat. Ga je gang, en zeg dat ik het niet ben; De dag zal komen, dat je zult zien. Want Ik zal weer opstaan, Geen macht op aarde kan Mij tegenhouden! Ja, ik zal weer opstaan, De dood kan me niet in de grond houden. Ga je gang, bespot Mijn naam; Mijn liefde voor jou is nog hetzelfde. Ga je gang, en begraaf Mij; Maar zeer binnenkort, zal ik vrij zijn! Want ik zal weer opstaan; Geen macht op aarde kan Mij beneden houden! Ja, ik zal weer opstaan; De dood kan me niet in de grond houden. Ga je gang, en zeg dat ik dood en weg ben, maar je zult zien dat je het mis had. Ga je gang, probeer de Zoon te verbergen; Maar iedereen zal zien dat Ik de Ene ben! Want ik kom terug! Geen macht op aarde kan me tegenhouden. Ja, Ik zal weer komen; Kom om Mijn volk terug te halen.