Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dalva de oliveira Songtekst: esta noite serenou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dalva de oliveira - esta noite serenou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van esta noite serenou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dalva de oliveira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dalva de oliveira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals esta noite serenou .

Origineel

Morena quem te contou. Que esta noite serenou. Eu deitado no teu colo. Sereno não me molhou (Refrão). Se caisse chuva forte,morena. Eu talvez não sentiria,. Teu amor é uma guarita,morena. Onde eu me esconderia.. Tão bom,tão bom,tão bom.. (Repete o refrão). Se fizesse muito frio,morena. Eu talvez não sentiria. Eu deitado no teu colo,morena. Teu amor me aqueceria,. Tão bom,tão bom,tão bom. (Repete o refrão)

 

Vertaling

Brunette die het je vertelde. Dat deze nacht sereen was. Ik lag op je schoot. Sereno heeft me niet nat gemaakt. (Refrein) Als de regen naar beneden kwam, brunette. Misschien voel ik het niet. Je liefde is een schildwachtdoos, brunette. Waar ik me zou verstoppen... Zo goed, zo goed, zo goed... (Herhaalt het refrein) Als het te koud werd, brunette. Misschien voel ik het niet. Ik zou op je schoot liggen, brunette. Jouw liefde zou me verwarmen. Zo goed, zo goed, zo goed. (Herhaalt het refrein)