Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dalva de oliveira Songtekst: lembrança

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dalva de oliveira - lembrança ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lembrança? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dalva de oliveira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dalva de oliveira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lembrança .

Origineel

Se tu queres uma lembrança de mim. pede-me agora. pois vou partir. e pode ser que por aqui não volte nunca mais. se tu queres uma lembrança de mim. pede depressa. pra que eu te deixe o coração. que no meu peito não se cansa de chorar. eu, sim, quero uma lembrança de ti. um doce beijo. um beijo ardente como o sol. que queime toda esta ansiedade. de amor. um beijo teu. um doce beijo. é uma lembrança que jamais. esquecerei. eu, sim, quero uma lembrança de ti. um doce beijo. um beijo ardente como o sol. que queime toda esta ansiedade. de amor. um beijo teu. um doce beijo. é uma lembrança que jamais. esquecerei

 

Vertaling

Als je een herinnering aan me wilt, vraag het me dan nu. Ik ga weg. Misschien kom ik hier nooit meer terug. Als je een herinnering aan me wilt, vraag het me dan snel. Ik laat je mijn hart na. Ik wil een herinnering aan jou. Een zoete kus. Een kus die brandt als de zon. Ik wil een herinnering aan jou, een lieve kus, een kus brandend als de zon, een kus brandend als de zon, een kus brandend als de zon, een kus brandend al deze angst van liefde, een kus van jou, een lieve kus, een kus van jou, een lieve kus, een herinnering die ik nooit zal vergeten.