Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dalvan Songtekst: é assim que eu te amo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dalvan - é assim que eu te amo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van é assim que eu te amo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dalvan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dalvan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals é assim que eu te amo .

Origineel

EU TE AMO MAIS QUE A ABELHA AMA A FLOR. EU TE AMO E COMO É FORTE O MEU AMOR. EU TE AMO MAIS QUE TUDO MAIS QUE A VIDA QUE HÁ EM MIM. EU TE AMO NADA VENCE ESSE AMOR QUE NÃO TEM FIM. EU TE AMO POIS TROCASTE O MEU FARDO PELA CRUZ. É ASSIM QUE EU TE AMO JESUS. EU TE AMO MAIS QUE UM PRESO ANSEIA VER TODA LUZ DA LIBERDADE E ASSIM VIVER. EU TE AMO MAIS QUE O NAUTA AMA A PRAIA QUE DEIXOU. MAIS QUE UM POBRE EXILADO AMA O CHÃO QUE DESPREZOU. EU TE AMO MAIS QUE UM CEGO POSSA DESEJAR A LUZ. E É ASSIM QUE UE TE AMO JESUS

 

Vertaling

IK HOU MEER VAN JE DAN EEN BIJ VAN EEN BLOEM HOUDT. IK HOU VAN JE EN HOE STERK IS MIJN LIEFDE. IK HOU MEER VAN JE DAN ALLES, MEER DAN HET LEVEN IN MIJ. IK HOU VAN JE, NIETS VERSLAAT DEZE LIEFDE DIE GEEN EINDE KENT. IK HOU VAN JE OMDAT JE MIJN LAST HEBT INGERUILD VOOR HET KRUIS. DIT IS HOE IK VAN JE HOU, JEZUS. IK HOU MEER VAN JE DAN VAN EEN GEVANGENE DIE HET LICHT VAN DE VRIJHEID WIL ZIEN EN ZO WIL LEVEN. IK HOU MEER VAN JE DAN EEN ZEEMAN VAN HET STRAND HOUDT DAT HIJ VERLIET. MEER DAN EEN ARME BANNELING HOUDT VAN DE GROND DIE HIJ VERACHTTE. IK HOU MEER VAN JE DAN EEN BLINDE HET LICHT KAN WENSEN. EN DIT IS HOE IK VAN JE HOU, JEZUS.