Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dalvan Songtekst: põe e tira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dalvan - põe e tira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van põe e tira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dalvan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dalvan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals põe e tira .

Origineel

Eu arrumei um enguiço com uma mulher ciumenta. Do jeito que ela faz. Não tem homem que aguenta. Na hora das suas crises ela me manda embora. Minhas coisas pessoais. Ela põe tudo pra fora. Porém quando se arrepende ela diz que me adora. Meu bem põe tudo pra dento. Não deixa nada pra fora. Esse tal de põe e tira não tem hora nem momento. Nervosa ela põe pra fora. Dengosa ela põe pra dentro. Eu já fiz até promessa pra ela se acalmar. Se ela continuar nervosa. Não sei se vou aguentar. Minhas coisas pessoais estão virando pedaços. Põe pra fora e põe pra dentro. Já não sei mais o que faço. Mas na hora do amor ninguém faz. Melhor que ela. É por isso que eu não vivo. Um minuto longe dela. É por isso que não vivo. Um minuto longe dela

 

Vertaling

Ik kreeg problemen met een jaloerse vrouw. De manier waarop ze het doet. Geen mens kan daar tegen. Als ze een crisis heeft, stuurt ze me weg. Mijn persoonlijke dingen. Ze laat het er allemaal uit. Maar als ze er spijt van heeft, zegt ze dat ze van me houdt. Mijn lieveling stopt alles erin. Ze laat niets weg. Dit erin stoppen en eruit halen heeft geen tijd of moment. Nerveus doet ze het uit. Ondeugend dat ze het erin stopt. Ik heb haar zelfs beloofd om te kalmeren. Als ze nog steeds nerveus is. Ik weet niet of ik het aankan. Mijn persoonlijke dingen vallen in duigen. Doe het uit en doe het in. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Maar als het op liefde aankomt, kan niemand het. Beter dan zij. Dat is waarom ik niet leef Eén minuut van haar vandaan. Dat is waarom ik niet leef. Een minuut verwijderd van haar