Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dami im Songtekst: solid ground

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dami im - solid ground ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solid ground? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dami im! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dami im en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solid ground .

Origineel

Here I am, all at play Trying not to go insane The movies are all the same Lost my phone, in a cab Life will never be the same When will I see you again? I see the signs, they're all around me Thirteen thousand satellites surround me Stop the world, spinning round I need to find a place And rest my feet on solid ground Stop the world, slow it down Maybe I will find myself Shut the door and turn off the light And some guy is tweeting me OMG, this is freaking me Will you please leave me alone? I'm falling fast, I need some time 'Cause what I have isn't mine Where do I go from here? I see the signs, they're all around me Someone's screaming, I don't hear a sound Stop the world, spinning round I need to find a place And rest my feet on solid ground Stop the world, slow it down Maybe I will find myself Shut the door and turn off the light When I look into a mirror There's no one looking back And all I can do is close my eyes I won't surrender Stop the world, spinning round I need to find a place And rest my feet on solid ground Stop the world, slow it down Maybe I will find myself Stop the world, spinning round I need to find a place And rest my feet on solid ground Stop the world, slow it down Maybe I will find myself Shut the door and turn off the light

 

Vertaling

Hier ben ik, helemaal aan het spelen Proberend niet gek te worden De films zijn allemaal hetzelfde Ik ben mijn telefoon verloren, in een taxi Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn Wanneer zal ik je weer zien? Ik zie de tekens, ze zijn overal om me heen Dertienduizend satellieten omringen me Stop de wereld, draai rond Ik moet een plek vinden En mijn voeten op vaste grond laten rusten Stop de wereld, vertraag hem Misschien zal ik mezelf vinden Sluit de deur en doe het licht uit En een kerel twittert me OMG, ik word hier gek van. Wil je me alsjeblieft met rust laten? Ik val snel, ik heb wat tijd nodig 'Cause what I have isn't mine Where do I go from here? Ik zie de tekens, ze zijn overal om me heen Iemand schreeuwt, ik hoor geen geluid Stop de wereld, hij draait rond Ik moet een plek vinden En mijn voeten op vaste grond laten rusten Stop de wereld, vertraag hem Misschien zal ik mezelf vinden Sluit de deur en doe het licht uit Als ik in de spiegel kijk Er is niemand die terug kijkt En alles wat ik kan doen is mijn ogen sluiten Ik zal me niet overgeven Stop de wereld, die ronddraait Ik moet een plaats vinden En mijn voeten op vaste grond laten rusten Stop de wereld, vertraag hem Misschien zal ik mezelf vinden Stop de wereld, hij draait rond I need to find a place En mijn voeten op vaste grond laten rusten Stop de wereld, vertraag hem Misschien zal ik mezelf vinden Sluit de deur en doe het licht uit