Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: damian jr gong marley Songtekst: me name jr gong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: damian jr gong marley - me name jr gong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me name jr gong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van damian jr gong marley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van damian jr gong marley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me name jr gong .

Origineel

Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran, me tellin' you Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran I man say excuse me for a moment for a introduction Fus one fi mi Muma but mi Pupa last son Like some fruits in due season a so Jr. Gong come And mi deh 'round dis ya music from mi small and mi young Mi use to play Familyman bass, knock Carly's drum And any question you can ask I man can answer mi son Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran, me tellin' you Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran Well, Jr. Gong is coming up and doing well excellent Treat the people right you stand out predominant Loving don't cost not a farthing neither a cent But should you spend the money that a money well spent Anyway, bigging up Jah Jah, blowing breath like a vent Listen to the girls dem with angelic talent Chant Nyahbinghi, burning up the serpent Please we teach the youths them loving not violence And from you naw say loving we beg you keep silent I say loving, loving not violence And from you naw say loving me beg you keep, Lord I said, look who is driving Ms. Daisy The whole world is getting so hazy The people they are getting so crazy The wonders they don't seem to amaze me It's been a long time the world's been waiting for this Well, Jr. Gong him come again him have some brand new lyrics It's been a long time the world's been waiting for this And them love Raggamuffin through him style and tactics Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran, me tellin' you Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran I man say excuse me for a moment for a introduction Fus one fi mi Muma but mi Pupa last son Like some fruits in due season a so Jr. Gong come And mi deh 'round dis ya music from mi small and mi young Mi use to play Familyman bass, knock all da drum And any question you can ask I man can answer mi son Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran, me tellin' you Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran It's been a long time the world's been waiting for this Well, Jr. Gong him come again him have some brand new lyrics It's been a long time the world is waiting for this I man greet you with a smile or I man greet you with a kiss Them love Raggamuffin through him style and tactics Them love Ju Ju Royal through him fun and gimmicks Them love Mr. Marley 'cause him Lord Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran, me tellin' you Me name, Jr. Gong, me tellin' you Youngest veteran

 

Vertaling

Mijn naam, Jr. Gong, ik zeg je Jongste veteraan, zeg ik je Mijn naam, Jr. Gong, ik zeg het je Jongste veteraan I man say excuse me for a moment for a introduction Fus one fi mi Muma but mi Pupa last son Zoals sommige vruchten in het juiste seizoen komen, zo komt Jr. Gong En mi deh 'round dis ya music from mi small and mi young Ik speelde altijd Familyman's bas, klopte Carly's drum En elke vraag die je kunt stellen, kan ik beantwoorden, mijn zoon. Mijn naam, Jr. Gong, zeg ik je Jongste veteraan, zeg ik je Mijn naam, Jr. Gong, ik zeg je Jongste veteraan Nou, Jr. Gong komt eraan en doet het goed uitstekend Behandel de mensen goed je valt op overheersend Houden van kost geen cent Maar als je het geld uitgeeft dat is het goed besteed Hoe dan ook, groots in Jah Jah, adem blazend als een ventilator Luister naar de meisjes dem met engelen talent Chant Nyahbinghi, burning up the serpent Alsjeblieft leren we de jongeren liefdevol te zijn, geen geweld. En als je geen liefde zegt, smeken we je te zwijgen Ik zeg liefdevol, liefdevol geen geweld En van jou naw zeg liefdevol smeek ik je te zwijgen, Heer Ik zei, kijk wie Ms. Daisy rijdt De hele wereld wordt zo wazig De mensen ze worden zo gek De wonderen ze schijnen me niet te verbazen Het is al een lange tijd dat de wereld hier op wacht Nou, Jr. Gong hij komt weer hij heeft een gloednieuwe tekst It's been a long time the world's waiting for this En ze houden van Raggamuffin door zijn stijl en tactiek Mijn naam, Jr. Gong, ik zeg je Jongste veteraan, me tellin' you Mijn naam, Jr. Gong, ik zeg je Jongste veteraan I man say excuse me for a moment for a introduction Fus one fi mi Muma but mi Pupa last son Zoals sommige vruchten in het juiste seizoen, zo komt Jr. Gong En mi deh 'round dis ya music from mi small and mi young Ik speelde altijd Familyman bas, klopte op alle drums En elke vraag die je kunt stellen, kan ik beantwoorden, mijn zoon. Mijn naam, Jr. Gong, zeg ik je. Jongste veteraan, zeg ik je Mijn naam, Jr. Gong, ik zeg je Jongste veteraan Het is al een lange tijd de wereld wacht op dit Nou, Jr. Gong him come again him have some brand new lyrics It's been a long time the world's waiting for this I man greet you with a smile or I man greet you with a kiss Ze houden van Raggamuffin door zijn stijl en tactiek Ze houden van Ju Ju Royal door zijn plezier en gimmicks Ze houden van Mr. Marley omdat hij een heer is Mijn naam, Jr. Gong, zeg ik je Jongste veteraan, zeg ik je Mijn naam, Jr. Gong, ik zeg je Youngest veteran