Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: damian marley Songtekst: affairs of the heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: damian marley - affairs of the heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van affairs of the heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van damian marley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van damian marley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals affairs of the heart .

Origineel

Affairs of the hearts Together we've grown If ever apart All I want you to know Is your love is life changing And I couldn't be the same without you darling Your love is life saving You always catch me when I fall When the tour bus drop off And all light lock off and i'm a mere mortal again Promoter belly full and all the fans gone home I'm glad that you're more than a friend Woman your love is life changing And I couldn't be the same without you darling Your love is life saving You always catch me when I fall There's people just like you and me We pass them in the traffic That never fall in love and so me have it say me lucky 'nuff a dem nuh fortunate enough to have somebody Some just cannot see beyond the flesh and its so funny Never get too caught up in yourself to feel the magic True love come and pass you by in life that is so tragic Opportunity is scarce so take it while you have it Nuh wait 'til you a panic Well the last man yu deh wid mek a big mistake Lef' an' gone fi good and miss out something weh great Loyal and full a faith when nuff a dem a move fake Our ting separate we can't separate 'cause I would miss you baby And I can't do without you darling Yes and I would miss you baby Girl yu know I love you bad Affairs of the heart Together we've grown If things fall apart All I want you to know Woman your love is life changing And I couldn't be the same without you darling Your love is life saving You always catch me when I fall When I'm away it's like my songs all waste because you're not near to hear me If I lost my way I'd know I'd be OK 'cauase you'd be there to care me And woman I can see tings clearly You genuine because you love sincerely You never let me down not even nearly Not even barely Girl you know I love you bad Some see the laughter and don't see the tears Some see the courage and don't see the fear Some for themselves and they don't intend to share Some say a love and only pretend to care Well nuff a dem a just miss congeniality Dem pretty face and dem nah face reality Well dem a quantity woman you a quality Girl yuh know I love you bad Affairs of the heart Together we've grown If ever apart All I want you to know Is your love is life changing I couldn't be the same without you darling Your love is life saving You always catch me when I fall

 

Vertaling

Zaken van het hart Samen zijn we gegroeid Als ooit uit elkaar Alles wat ik wil dat je weet is dat jouw liefde levensveranderend is En ik zou niet hetzelfde zijn zonder jou, schat Jouw liefde is levensreddend Je vangt me altijd op als ik val When the tour bus drop off En al het licht uit gaat en ik weer een gewone sterveling ben De buik van een promotor is vol en alle fans zijn naar huis Ik ben blij dat je meer bent dan een vriend Vrouw jouw liefde is levensveranderend En ik zou niet meer hetzelfde zijn zonder jou, schat Jouw liefde is levensreddend Je vangt me altijd op als ik val Er zijn mensen zoals jij en ik We passeren ze in het verkeer Die nooit verliefd worden en dus moet ik zeggen dat ik geluk heb 'nuff a dem nuh fortun fortunate enough to have somebody Sommigen kunnen gewoon niet verder kijken dan het vlees en dat is zo grappig Ga nooit te veel in jezelf op om de magie te voelen Echte liefde komt en gaat aan je voorbij in het leven dat is zo tragisch Kansen zijn schaars dus neem ze nu je ze hebt Wacht niet tot je in paniek raakt. De laatste man die je ontmoet heeft een grote fout gemaakt. Vertrok voorgoed en miste iets geweldigs. Loyaal en vol vertrouwen, wanneer nuff een van hen vals is. Onze dingen scheiden, we kunnen niet scheiden. Want ik zou je missen, schatje. En ik kan niet zonder jou, schat Ja en ik zou je missen schat Girl yu know I love you bad Zaken van het hart Samen zijn we gegroeid If things fall apart Alles wat ik wil dat je weet Woman your love is life changing En ik zou niet hetzelfde zijn zonder jou schat Jouw liefde is levensreddend Je vangt me altijd op als ik val Als ik weg ben is het alsof mijn liedjes verloren gaan omdat jij niet in de buurt bent om me te horen Als ik de weg kwijtraak, weet ik dat het goed komt, want jij bent er om voor me te zorgen En vrouw, ik kan de dingen duidelijk zien Je bent oprecht omdat je oprecht van me houdt Je laat me nooit in de steek, zelfs niet bijna Zelfs niet bijna Meisje je weet dat ik veel van je hou Sommigen zien de lach en zien de tranen niet Sommigen zien de moed en zien de angst niet Sommigen voor zichzelf en ze zijn niet van plan om te delen Sommigen zeggen dat ze van je houden en doen alleen alsof ze om je geven Welnu, ze missen gewoon sympathie Ze hebben een mooi gezicht en zien de realiteit niet onder ogen Nou zij een kwantiteit vrouw jij een kwaliteit Meisje, je weet dat ik veel van je hou. Zaken van het hart Samen zijn we gegroeid Als we ooit uit elkaar zijn gegaan Alles wat ik wil dat je weet is dat jouw liefde levensveranderend is Ik zou niet hetzelfde zijn zonder jou, schat Jouw liefde is levensreddend Je vangt me altijd op als ik val