Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: damnation Songtekst: bleeding vagina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: damnation - bleeding vagina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bleeding vagina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van damnation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van damnation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bleeding vagina .

Origineel

*Slit Me Eyes Drag Me Through Hell Face To The Death Into The Dark Hold Me Right I Need To Rise Let Me Free Into The Sky Right Now... +Let Me End Your Suffer I Can Help You Burn Let Me End Your Suffer You Will Die In Vain Let Me End Your Suffer I Can Help You Burn Get Me Eyes Of Your Whore BLEEDING VAGINA...!!! Back To * Slit Me Eyes Drag Me Through Hell Face To The Death Into The Dark Back To + Vagina...!!!! Bleeding...!!! Repeat 4 times You Fucking Bitch..!!!

 

Vertaling

*Slit Me Eyes Sleep Me Door De Hel Face To The Death Into The Dark Hold Me Right I Need To Rise Laat me vrij Into The Sky Right Now... +Laat me je lijden beëindigen. Ik kan je helpen branden Laat me je lijden beëindigen You Will Die In Vain Let Me End Your Suffer Ik kan je helpen branden Haal me de ogen van je hoer BLOEDENDE VAGINA...!!! Terug naar * Slit Me Eyes Sleep Me Door De Hel Face To The Death Into The Dark Terug naar + Vagina...!!!! Bloeden...!!! Herhaal 4 keer Jij verdomde teef...