Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: damnwells Songtekst: star fool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: damnwells - star fool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van star fool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van damnwells! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van damnwells en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals star fool .

Origineel

Take a bite right out of me And burn the rest in effigy Hang me from the family tree And what you try to steal Will one day set me free Is this what you'vee to see? All this blood I've got to bleed Southern fruit cut from the tree And burning through the heart With no apology I'ming back for you, yeah yeah I sing the Devil's blues, yeah yeah I'm burning like a star, searching for a fool So give me what you lose, yeah yeah I will keep this little seed It won't be beat by no police I will swallow it for me Cut me from the poplar tree I have been received I'ming back for you, yeah yeah I sing the Devil's blues, yeah yeah I'm burning like a star, searching for a fool So give me what you lose, yeah yeah I'ming back for you, yeah yeah I'ming back for you, yeah yeah I'ming back for you, yeah I'ming back for you, yeah yeah yeah Coming back for you, yeah yeah

 

Vertaling

Neem een ??hap uit me En verbrand de rest in beeltenis Hang me aan de stamboom En wat je probeert te stelen Zal me op een dag bevrijden Is dit wat je wilt zien? Al dit bloed moet ik bloeden Zuidelijk fruit gesneden uit de boom En brandend door het hart Zonder verontschuldiging Ik kom terug voor je, ja ja Ik zing de duivelsblues, ja ja Ik brand als een ster, op zoek naar een dwaas Dus geef me wat je verliest, ja ja Ik zal dit kleine zaadje bewaren Geen enkele politie zal het verslaan Ik zal het voor mij doorslikken Snijd me van de populier Ik ben ontvangen Ik kom terug voor je, ja ja Ik zing de duivelsblues, ja ja Ik brand als een ster, op zoek naar een dwaas Dus geef me wat je verliest, ja ja Ik kom terug voor je, ja ja Ik kom terug voor je, ja ja Ik kom terug voor je, ja Ik kom terug voor je, ja ja ja Ik kom terug voor je, ja ja