Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: damnwells Songtekst: wreck you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: damnwells - wreck you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wreck you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van damnwells! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van damnwells en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wreck you .

Origineel

If I was you I'd walk away You're gonna get hurt If you choose to stay Don't make me have to Warn you again I'm everything you'll never need A prize you don't dare win Things get broke When in my hands And I destroy The best laid plans I like the truth But love a lie I'm not the man you think I am You'd best just say goodbye I'm gonna wreck you I'm gonna wreck you Open up your heart to me Let me be your thief Wrap me up in that chain of fools I'm gonna break right through I'm gonna wreck you I'm gonna wreck you There's no hope In this black hole That last breakdown Took its toll There's no sorry There's no remorse I tried and tried But oh not even the devil will buy my soul I'm gonna wreck you I'm gonna wreck you Open up your heart to me Let me be your thief Wrap me up in that chain of fools I'm gonna break right through I'm gonna wreck you I'm gonna wreck you Ohe on and take the bait Yeah love like this can't wait There's a hundred reasons to run And one to stay, hey hey hey I know that you're afraid Oh that your heart's gonna break But what's the use Trying to save your love from me, hey hey hey Come on and run away Oh it might just be too late I'm gonna wreck you I'm gonna wreck you Open up your heart to me Come on be my thief Wrap me up in that chain of fools I'm gonna break right through This strength of love you fall into It crashes into you I'm gonna wreck you I'm gonna wreck you I'm gonna wreck you

 

Vertaling

Als ik jou was Ik zou weglopen Je gaat gewond raken Als je ervoor kiest om te blijven Dwing me niet Waarschuw je nogmaals Ik ben alles wat je nooit nodig zult hebben Een prijs die je niet durft te winnen Dingen gaan kapot Wanneer in mijn handen En ik vernietig De best gemaakte plannen Ik hou van de waarheid Maar hou van een leugen Ik ben niet de man die je denkt dat ik ben Je kunt maar beter afscheid nemen Ik ga je kapot maken Ik ga je kapot maken Open je hart voor mij Laat me je dief zijn Wikkel me in die ketting van dwazen Ik ga regelrecht doorbreken Ik ga je kapot maken Ik ga je kapot maken Er is geen hoop In dit zwarte gat Die laatste storing Heeft zijn tol geëist Er is geen spijt Er is geen berouw Ik heb het geprobeerd en geprobeerd Maar oh zelfs de duivel zal mijn ziel niet kopen Ik ga je kapot maken Ik ga je kapot maken Open je hart voor mij Laat me je dief zijn Wikkel me in die ketting van dwazen Ik ga regelrecht doorbreken Ik ga je kapot maken Ik ga je kapot maken Oei en neem het aas Ja, liefde zoals deze kan niet wachten Er zijn honderd redenen om te vluchten En één om te blijven, hey hey hey Ik weet dat je bang bent Oh dat je hart gaat breken Maar wat heeft het voor zin Ik probeer je liefde van me te redden, hey hey hey Kom op en ren weg Oh, het is misschien gewoon te laat Ik ga je kapot maken Ik ga je kapot maken Open je hart voor mij Kom op, wees mijn dief Wikkel me in die ketting van dwazen Ik ga regelrecht doorbreken Deze kracht van liefde waar je in valt Het botst tegen je op Ik ga je kapot maken Ik ga je kapot maken Ik ga je kapot maken