Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: damone Songtekst: leave me alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: damone - leave me alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leave me alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van damone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van damone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leave me alone .

Origineel

I thought I made it clear That I don't want you here I thought that you'd be freakin bored by now And all the words you know Are I want you to go So if you please just leave me here right now Right now, right now, right now Just what is it you got That makes you freakin smart You think that you can stay and figure me out There's nothing here to know Just that you have to go So get your things and leave me here right now Right now, right now, right now So why haven't you gone I think there's something wrong You haven't seem to hear me kicking you out I'm begging for you to stay When I want you away Because you know I need you here right now Right now, right now, right now

 

Vertaling

Ik dacht dat ik het duidelijk had gemaakt Dat ik je hier niet wil Ik dacht dat je je nu al verveelde En alle woorden die je kent Wil ik dat je gaat Dus laat me hier nu alsjeblieft Nu, nu, nu Wat heb je precies Dat maakt je slim Je denkt dat je kunt blijven en me uitzoekt Hier valt niets te weten Alleen dat je moet gaan Dus pak je spullen en laat me hier nu achter Nu, nu, nu Dus waarom ben je niet weggegaan? Ik denk dat er iets mis is Je schijnt me niet te horen schoppen Ik smeek je om te blijven Als ik je weg wil Omdat je weet dat ik je hier nu nodig heb Nu, nu, nu