Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: damone Songtekst: never getting mine demo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: damone - never getting mine demo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never getting mine demo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van damone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van damone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never getting mine demo .

Origineel

i can't believe i let you fool me i've been here too long i can't believe i let you fool me i've been here too long i step aside then i heard you're driving her to all our places so take your pride take your keys and ride and maybe now you'll face it you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine cause you think love is easy all the time you fall in love with a girl like me and you had to walk you fall in love with a girl like me and you had to walk i stepped inside where i almost died when i heard oasis you got it hard and you waste her time but baby all you'll face is you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine cause you think love is easy all the time out in falling rain yesterday is falling faster i'm on the out bound train and trying to avoid their laughter cause even the good things change i want to ask you when but nevermind you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine you're never getting mine cause you think love is easy all the time

 

Vertaling

Ik kan niet geloven dat ik je voor de gek heb gehouden ik ben hier al te lang Ik kan niet geloven dat ik je voor de gek heb gehouden ik ben hier al te lang Ik stap opzij en ik hoorde dat je haar naar al onze plaatsen brengt dus neem je trots, pak je sleutels en rij en misschien zul je het nu onder ogen zien je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit omdat je denkt dat liefde altijd gemakkelijk is je wordt verliefd op een meisje zoals ik en je moest lopen je wordt verliefd op een meisje zoals ik en je moest lopen Ik stapte naar binnen waar ik bijna stierf toen ik een oase hoorde je hebt het moeilijk en je verspilt haar tijd, maar schat, alles wat je tegenkomt is je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit omdat je denkt dat liefde altijd gemakkelijk is gisteren in vallende regen valt sneller Ik zit in de uitgaande trein en probeer hun gelach te vermijden want zelfs de goede dingen veranderen Ik wil je vragen, maar laat maar je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit je krijgt de mijne nooit omdat je denkt dat liefde altijd gemakkelijk is