Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: damone Songtekst: you and i

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: damone - you and i ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you and i? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van damone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van damone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you and i .

Origineel

You and I were cool But every one that you pursue Can see that I was dumb And you would do me wrong I was real depressed And only you And you addressed And now the truth is I confess That I was wrong I was wrong I was wrong You pretend that you were caring I believed that you were best I was so misunderstanding Now its all for me to get Yea Now that I'm abused By every body you abused And every one Can see I dumb And I alone I would do the worst to anybody But the first So I would be the one That holds it in too long Way too long Way too long You pretend that you were caring I believed that you were best I was so misunderstanding Now its all for me to get You pretend that you were caring I believed that you were best I was so misunderstanding Now its all for me to get Yeah, yeah You pretend that you were caring I believed that you were best I was so misunderstanding Now its all for me to get

 

Vertaling

Jij en ik waren cool Maar iedereen die je nastreeft Kan zien dat ik dom was En je zou me verkeerd doen Ik was echt depressief En alleen jij En je sprak En nu moet ik eerlijk bekennen Dat ik het mis had Ik had het mis Ik had het mis Je doet net alsof je om je geeft Ik dacht dat je de beste was Ik begreep het zo verkeerd Nu is het allemaal voor mij om te krijgen Ja Nu ik ben misbruikt Door elk lichaam dat je hebt misbruikt En iedereen Ik kan zien dat ik stom ben En ik alleen Ik zou iedereen het ergste aandoen Maar de eerste Dus ik zou degene zijn Dat houdt het te lang vol Veel te lang Veel te lang Je doet net alsof je om je geeft Ik dacht dat je de beste was Ik begreep het zo verkeerd Nu is het allemaal voor mij om te krijgen Je doet net alsof je om je geeft Ik dacht dat je de beste was Ik begreep het zo verkeerd Nu is het allemaal voor mij om te krijgen Jaaa Jaaa Je doet net alsof je om je geeft Ik dacht dat je de beste was Ik begreep het zo verkeerd Nu is het allemaal voor mij om te krijgen