Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: damour france Songtekst: toi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: damour france - toi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van toi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van damour france! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van damour france en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals toi .

Origineel

Quand mon me fatigue Ne doit pas s'arrter Je sais qu' toi je peux toujours en parler Quand je retiens mes larmes Pour viter un drame Je sais qu' toi je peux le raconter Tant qu'on pourra chanter Nos vie l'envers Partout sur la terre Nous pourrons tre libres Au fond nos secrets se ressemblent Toi qui est toujours l Quand j'ai besoin de toi Oh! J'ai besoin de toi Toi qui est toujours l T'as tout compris T'es dans ma vie Tu connais mes penses Et tous ceux que j'ai aimes Nos matins au rveil Nos folie au soleil On aura toujours le gout de les partager Paroles: France D'amour, Louise Lamarre Musique: France D'amour Voisx: France D'amour Guitares: Tino Izzo Claviers: Jean-Franois Cot Cymbales: Serge Lapointe Basses: Guy Tourville Programmation: Guy Tourville, Tino Izzo Arrangements: Guy Tourville, Tino Izzo

 

Vertaling

Als ik moe word Je hoeft niet te stoppen. Ik weet dat je er altijd over kan praten Als ik mijn tranen bedwing Om een drama te vermijden Ik ken je ik kan het weten Zolang we kunnen zingen Ons leven op zijn kop Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik er aan moet doen. Ik weet niet wat ik moet doen, maar ik weet niet wat ik moet doen Je bent er altijd. Als ik je nodig heb Oh, ik heb je nodig Je bent er altijd. Je hebt het allemaal uitgedokterd Je bent in mijn leven Je kent mijn gedachten En iedereen waar ik ooit van heb gehouden Jij bent degene die er moet zijn. Jij bent degene die het moet doen. Jij bent degene die ze altijd zal willen delen Teksten: France D'amour, Louise Lamarre Muziek: France D'amour Voisx: France D'amour Gitaren: Tino Izzo Toetsenborden: Jean-Franois Cot Bekkens: Serge Lapointe Bassen: Guy Tourville Programmering: Guy Tourville, Tino Izzo Regelingen: Guy Tourville, Tino Izzo