Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dan barrett Songtekst: i may be wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dan barrett - i may be wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i may be wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dan barrett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dan barrett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i may be wrong .

Origineel

I may be wrong but I think you're wonderful I may be wrong but I think you're swell I like your style say, I think it's marvelous I'm always wrong so how can I tell Deuces to me are all aces Life is to me just a bore Faces are all open spaces You might be John Barrymore You came along say I think you're wonderful I think you're grand but I may be wrong I may be wrong but I think you're wonderful I may be wrong but I think you're swell I like your style say, I really think it's marvelous I'm always wrong so how can I tell Deuces to me are all aces Life is to me just a bore Faces are all open spaces You might be John Barrymore You came along say I think you're wonderful I think you're grand but I may be wrong You said that Edison would never make that light You laughed at Mr. Franklin with his key and kite The point of the song is I'm always wrong But with you baby I'm oh so right.

 

Vertaling

Ik kan het mis hebben, maar ik denk dat je geweldig bent Ik kan het mis hebben maar ik denk dat je geweldig bent Ik hou van je stijl zeg, ik vind het geweldig ik heb het altijd mis dus hoe kan ik het weten Deuces zijn voor mij allemaal azen het leven is voor mij gewoon saai Faces are all open spaces You might be John Barrymore Je kwam langs en zei dat ik je geweldig vond Ik denk dat je geweldig bent, maar ik kan het mis hebben Ik kan het mis hebben maar ik denk dat je geweldig bent Ik kan het mis hebben maar ik denk dat je geweldig bent ik hou van je stijl zeg, ik vind het echt geweldig ik heb het altijd mis dus hoe kan ik het weten Deuces zijn voor mij allemaal azen het leven is voor mij gewoon saai Faces are all open spaces You might be John Barrymore Je kwam langs en zei dat ik je geweldig vond Ik denk dat je groots bent, maar ik kan het mis hebben Je zei dat Edison dat licht nooit zou maken Je lachte om Mr. Franklin met zijn sleutel en vlieger Het punt van het lied is dat ik het altijd mis heb Maar met jou baby heb ik o zo gelijk.