Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dan black Songtekst: cocoon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dan black - cocoon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cocoon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dan black! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dan black en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cocoon .

Origineel

The way I feel Standing on this road I'm gonna crack this game I'm gonna crack this code I've still got time I've still got time When I'm wrong I don't take it well I've got my head in a song Oh can't you tell I've still got time I've still got time Just wrap me round, wrap me round, wrap me round, wrap me round your finger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you Just wrap me round, wrap me round, wrap me round, wrap me round your finger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you You give me ideas When the dreaming stops Give me confidence When the drip wont drop I've still got time I've still got time Just wrap me round, wrap me round, wrap me round, wrap me round your finger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you Just wrap me round, wrap me round, wrap me round, wrap me round your finger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you You are my cocoon You are my cocoon You are my cocoon You are my cocoon Just wrap me round, wrap me round, wrap me round, wrap me round your finger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you Just wrap me round, wrap me round, wrap me round, wrap me round your finger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you You are my cocoon You are my cocoon You are my cocoon You are my cocoon

 

Vertaling

De manier waarop ik me voel Staande op deze weg I'm gonna crack this game Ik ga deze code kraken I've still got time I've still got time When I'm wrong kan ik het niet goed hebben I've got my head in a song Oh can't you tell I've still got time I've still got time Wikkel me om, wikkel me om, wikkel me om, wikkel me om je vinger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you Wikkel me rond, wikkel me rond, wikkel me rond, wikkel me rond je vinger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you You give me ideas When the dreaming stops Geef me vertrouwen When the drip won't drop I've still got time I've still got time Wikkel me om, wikkel me om, wikkel me om, wikkel me om je vinger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you Wikkel me rond, wikkel me rond, wikkel me rond, wikkel me rond je vinger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you You are my cocoon You are my cocoon You are my cocoon You are my cocoon Wikkel me om, wikkel me om, wikkel me om, wikkel me om je vinger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you Just wrap me round, wrap me round, wrap me round, wrap me round your finger, 'Cause when you say it's OK doesn't matter if I believe you You are my cocoon You are my cocoon You are my cocoon You are my cocoon