Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dan hill Songtekst: mccarthy s day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dan hill - mccarthy s day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mccarthy s day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dan hill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dan hill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mccarthy s day .

Origineel

This is just a song to say That I'm proud for what they are And I hope my world can take me Half that far Way back in Mccarthy's day My parents left the USA Young rebellious lovers They left behind a nation far too proud And powerful to say That love transcends all colors Some black men turned against my father Some white men turned against my mother Each race has their place they all would say And with a past so battle worn And a future begging to be born They found a life that's growing still today And glancing through the years And living through their fears I hope they can accept my goals A bit confused, a bit unclear And all the years behind me now Seem like a book I've read and yet somehow I still don't understand all the words All the black and all the white That rest in me that make me fight Remind me of all the knowledge left to learn Still some black men turned against my father Some white men turned against my mother Each race has their place they all would say With a past so battle worn And a future begging to be born They found a life that's growing still today And glancing through the years And living through their fears I hope they can accept my goals A bit confused, a bit unclear This is just a song to say that I'm proud for what they are And I hope my world can take me half that far

 

Vertaling

Dit is gewoon een liedje om te zeggen Dat ik trots ben op wat ze zijn En ik hoop dat mijn wereld me kan brengen Half zo ver Lang geleden in Mccarthy's tijd Mijn ouders verlieten de VS Jonge opstandige geliefden Ze lieten een natie achter die veel te trots was En machtig om te zeggen Dat liefde alle kleuren overstijgt Sommige zwarte mannen keerden zich tegen mijn vader. Sommige blanken keerden zich tegen mijn moeder Elk ras heeft zijn plaats zouden ze allemaal zeggen En met een verleden zo versleten door de strijd En een toekomst die smeekte om geboren te worden Ze vonden een leven dat nog steeds groeit En kijkend door de jaren En leven door hun angsten Ik hoop dat ze mijn doelen kunnen accepteren Een beetje verward, een beetje onduidelijk En al de jaren achter me nu Lijken op een boek dat ik heb gelezen en toch op de een of andere manier begrijp ik nog steeds niet alle woorden Al het zwarte en al het witte Die in mij rusten die mij doen vechten Herinneren me aan alle kennis die ik nog moet leren Sommige zwarte mannen keerden zich tegen mijn vader. Sommige blanken keerden zich tegen m'n moeder. Elk ras heeft zijn plaats zouden ze allemaal zeggen Met een verleden zo versleten door de strijd En een toekomst die smeekt om geboren te worden. Ze vonden een leven dat nog steeds groeit En kijkend door de jaren En leven door hun angsten Ik hoop dat ze mijn doelen kunnen accepteren Een beetje verward, een beetje onduidelijk Dit is gewoon een liedje om te zeggen dat ik trots ben op wat ze zijn En ik hoop dat mijn wereld me half zo ver kan brengen