Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dan + shay Songtekst: million reasons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dan + shay - million reasons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van million reasons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dan + shay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dan + shay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals million reasons .

Origineel

[Verse 1] You're giving me a million reasons to let you go You're giving me a million reasons to quit the show You're givin' me a million reasons Give me a million reasons Givin' me a million reasons About a million reasons If I had a highway, I would run for the hills If you could find a dry way, I'd forever be still But you're giving me a million reasons Give me a million reasons Givin' me a million reasons About a million reasons [Chorus] I bow down to pray I try to make the worst seem better Lord, show me the way To cut through all his worn out leather I've got a hundred million reasons to walk away But baby, I just need one good one to stay [Verse 2] Head stuck in a cycle, I look off and I stare It's like that I've stopped breathing but completely aware 'Cause you're giving me a million reasons Give me a million reasons Givin' me a million reasons About a million reasons And if you say something that you might even mean It's hard to even fathom which parts I should believe 'Cause you're giving me a million reasons Give me a million reasons Givin' me a million reasons About a million reasons [Chorus] I bow down to pray I try to make the worst seem better Lord, show me the way To cut through all his worn out leather I've got a hundred million reasons to walk away But baby, I just need one good one to stay [Bridge] Oh, baby I'm bleedin', bleedin' Can't give me what I'm needin', needin' Every heartbreak makes it hard to keep the faith But baby, I just need one good one Good one, good one, good one, good one, good one [Choru] When I bow down to pray I try to make the worst seem better Lord, show me the way To cut through all his worn out leather I've got a hundred million reasons to walk away But baby, I just need one good one, good one Tell me that you'll be the good one, good one Baby, I just need one good one to stay

 

Vertaling

[Verse 1] You're giving me a million reasons to let you go You're giving me a million reasons to quit the show You're givin' me a million reasons Geef me een miljoen redenen Geef me een miljoen redenen Over een miljoen redenen Als ik een snelweg had, zou ik naar de heuvels rennen Als je een droge weg kon vinden, zou ik voor altijd stil zijn Maar je geeft me een miljoen redenen Geef me een miljoen redenen Geef me een miljoen redenen Over een miljoen redenen [refrein] Ik buig me om te bidden Ik probeer het ergste beter te laten lijken Heer, toon me de weg Om door al zijn versleten leer te snijden Ik heb honderd miljoen redenen om weg te lopen Maar schatje, ik heb er maar één goede nodig om te blijven [Verse 2] Head stuck in a cycle, I look off and I stare Het is alsof ik gestopt ben met ademen maar me er volledig van bewust ben 'Cause you're giving me a million reasons Geef me een miljoen redenen Givin' me a million reasons Over een miljoen redenen En als je iets zegt dat je misschien wel meent Het is moeilijk te doorgronden welke delen ik moet geloven 'Cause you're giving me a million reasons Geef me een miljoen redenen Givin' me a million reasons Over een miljoen redenen [refrein] Ik buig me om te bidden Ik probeer het ergste beter te laten lijken Heer, toon me de weg Om door al zijn versleten leer te snijden Ik heb honderd miljoen redenen om weg te lopen But baby, I just need one good one to stay [Bridge] Oh, baby I'm bleedingin', bleedingin' Can't give me what I'm needin', needin' Every heartbreak makes it hard to keep the faith But baby, I just need one good one Good one, good one, good one, good one, good one [Choru] When I bow down to pray probeer ik het ergste beter te laten lijken Heer, wijs me de weg Om door al zijn versleten leer te snijden Ik heb honderd miljoen redenen om weg te lopen Maar schatje, ik heb maar één goede nodig, een goede Zeg me dat jij de goede zult zijn, de goede Schatje, ik heb maar één goede nodig om te blijven