Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Dana Winner Songtekst: Never Never Never

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Dana Winner - Never Never Never ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Never Never Never? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Dana Winner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Dana Winner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Never Never Never .

Origineel

Never never never Veces me pareces caprichosa No te puedo entender A veces tan distante de mis cosas No te puedo querer. I'd like to run away from you But if you never found me I would die I'd like to break the chains you put around me But I know I never will Después en un momento cambias tanto Que mi infierne se hace azul Y así sólo tú I never, never, never want to be In love with anyone but you You never treat me like you should, So what's the good of loving, as I do? Quererse como ayer, Although you always laugh at love Nothing else would be good enough for you. Te odio, y luego te amo, y luego te odio Y luego te amo Y en un instante yo Whatever you do Me olvido de las cosas que me has hecho Y te doy todo mi amor. You make me laugh, you make me cry You make me live, you make me die, for you You make me sing, you make me sad, You make me glad, you make me mad for you. Impossible to live with you, But I know I could never live without you, Y en un instante yo Whatever you do I never, never, never want to be In love with anyone but you. I love you, hate you, love you, hate you Love you 'till the world stops turning Whatever you do Y en un instante yo I never, never want to be in love I never, never want to be in love I never, never want to be in love With anyone but you.

 

Vertaling