Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dance of days Songtekst: quando o veneno sobe a lança

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dance of days - quando o veneno sobe a lança ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quando o veneno sobe a lança? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dance of days! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dance of days en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quando o veneno sobe a lança .

Origineel

Que dias há que não saibas que passaste. mais depressa a que não percebesses. que foi tão sem porque quanto sem saber. E que ardesse num só segundo seco e mudo. era mais teu querer. que olhar tantas incertezas. quando a lança ao vento devia dizer. em que peito irias marcar teus punhos. e em qual sangue lavarias tuas mãos. E sendo assim. não doeria tanto responder a teu silêncio. quando outro dia se foi e viste que passaste. mais depressa a que não percebesses. que foi tão sem porque quanto sem saber. Vem me buscar daqui. Vem me fazer sorrir. Vem me levar pra longe que só tua paz. pode tomar minhas mãos e me tirar do escuro. pois nem imagino quanto se passou. desde que deixei de contar os muros. e não sei se sigo ou desisto.... e grito só entre os surdos.. . by Nessa HC-EMO

 

Vertaling

Welke dagen zijn er dat je niet weet dat je hebt doorgebracht. hoe eerder je het niet beseft. dat het zo zonder oorzaak was als zonder te weten. En dat het zou branden in een enkele, droge, stomme seconde. het was meer je wil. dan naar zoveel onzekerheden te kijken. wanneer de speer naar de wind zou zeggen. op welke borst je je vuisten zou markeren. en in welk bloed je je handen zou wassen. En zo zijnde, zou het niet zo'n pijn doen om je zwijgen te beantwoorden. als er weer een dag voorbij was en je zag dat je voorbij was. sneller dan je kon begrijpen. dat was zo zonder oorzaak als zonder te weten. Kom en haal me hier uit. Kom laat me lachen. Kom neem me ver weg dat alleen uw vrede mijn handen kan nemen en me uit het donker kan trekken. ik kan me niet eens voorstellen hoeveel er voorbij is gegaan. sinds ik ben gestopt met het tellen van de muren. en ik weet niet of ik moet volgen of opgeven.... en ik huil alleen onder de doven... door Nessa HC-EMO